Username *
Password *
Remember Me

- Otkrij nova mjesta za treninge i budi dio „Be More Human“ priče o stalnom napretku. Imajući to na umu, Reebok je grad pretvorio u veliko sportsko igralište jer na taj način želi potaknuti vježbanje na otvorenom koristeći sve elemente iz prirode. Uz Reebok postani boljom verzijom sebe: transformiraj život, izoštri um, ojačaj međuljudske odnose i oslobodi svoj puni ljudski potencijal – objavio je poznati brend.

 Reebok XChallenge lowrez

Prva je na redu je Pump your run! utrka na 5 km. Start i cilj ove kružne utrke su na početku Dubravkinog puta (Zagreb), a Reebok sve sudionike časti hamburgerom i pićem po izboru!


Raspored treninga:
17.09. PUMP YOUR RUN! Utrka na 5 km
01.10. LET'S DANCE! Trening
15.10. WORK OUT! Cross Fit natjecanje
05.11. MOVE! Bootcamp trening izdržljivosti


Sudjelovanje je besplatno, a za treninge se potrebno prijaviti na http://reebokxchallenge.hr/

- Svi treninzi se održavaju na otvorenom, a jedni od najboljih trenera u Hrvatskoj pobrinut će se da se dobro oznojiš i još bolje zabaviš! Let's dance trening rezerviran je za 01.10., a iskusne trenerice, Ana Matejak i Matea Knez pokazat će ti korake i otkriti novu zabavnu i efikasnu metodu vježbanja. Tajana Grujčić i Tomislav Jurak pomoći će ti da vježbaš bolje na Work Out natjecanju namijenjenom CrossFit rekreativcima, dok će Goran Sajko biti zadužen za Move trening izdržljivosti - .
Oni najbrži bit će nagrađeni novim Reebok ZPump Fusion 2.5 tenisicama.

 Reebok ZPump Fusion 2.5 1 crRXC 001