Username *
Password *
Remember Me

Veli se da su oči ogledalo duše, no za mene je to kosa... ujedno je krhka poput cvijeta i krasi svaku od nas. Osim toga tu su i naši omiljeni trendovi koji nam svake sezone sugeriraju nešto novo, neke boje koje su hit: ja kao frizer trend prenosim na klijenta tako da boju kose kombiniram s bojom tena a najčešće s bojom očiju. Kako bismo upotpunili cijelu sliku i doveli vaše lice i kosu do savršenstva, veliku pomoć nam daje make-up. Dovoljno je staviti adekvatan ruž na usne i dobiti sasvim drugu sliku sebe. Drage moje, evo malo savjeta o kombinaciji boja kose i šminke koje se slažu.

Zna dobru formulu: Ana Kuštre @ Anel

Dior-Milky-Dots-Makeup

- Crna kosa jaka je i uz nju pristaje gotove sve, bilo da se radi o porculanskoj ili preplanuloj puti. Koristite rumenilo ili bronzer te usne naglasite intenzivnim bojama.
- Smeđoj kosi svršeno pristaju zemljani tonovi. Bež, narančasti i smeđi tonovi rumenila. Istaknite lice jačim obrvama boje korijena kose i nude ružem.

Sephora-Minnie-Mouse-Cream-Stain-Lip-Set-1 cr


- Bakrene nijanse kose su intenzivne pa svakako izbjegavajte jaka rumenila, a usne istaknite bojama breskve ili marelice.
- Sive nijanse kose su hladne pa stoga izbjegavajte svijetla sjenila. Usne istaknite bojom crvenog koralja.
- Plava kosa je nježna i plaha. Svijetlo roze ili crvene nijanse odličan su izbor za usne. Izbjegavajte narančaste nijanse rumenila, a oči naglasite crnom olovkom ili tušem.
- Sjajnu i njegovanu kosu istaknite malim make-up detaljima u jednoj ili dvije boje, to puno znači. Must have svakog proljeća je highlighter, bez obzira na boju kose: nanesite ga iznad jagodične kosti, iznad usana i na hrbat nosa.

Dolce-Gabbana-Luminous-Cheek-Color-Blush cr 

 

Barbara-Palvin-Allure-Russia-June-2016-Cover-Photoshoot03

Dior-Addict-Milky-Tint-Lip-Fluid-Wet-EffectDior-Polka-Dots-Eyeshadow-Palette cr

Barbara-Palvin-Allure-Russia-June-2016-Cover-Photoshoot04Dior-Eye-Reviver-Eyeshadow-Palette cr

Dolce-Gabbana-Perfect-Mono-Matte-Cream-Eye-Color crDolce-Gabbana-Summer-Italy-Makeup-Campaign-2016Sephora-Minnie-Mouse-Eyeshadow-Palette-1

Sephora-Minnie-Mouse-Inner-Glow-Illuminating-Blush-1Sephora-Minnie-Mouse-Perfect-Red-Lipstick-1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location