Username *
Password *
Remember Me

Nema više izmotavanja, trening za brzinsko sagorijevanje masnoća sada je dostupan i kod nas: Fat killer, online video program sastavljen od najefikasnijih fitness kombinacija koje omogućuju brzo mršavljenje i gubljenje masnih naslaga možete raditi gdje god da se našli. Treninzi su kombinacija HIIT (High Intensity Interval Training) i metaboličkih treninga, koji pospješuju lipolizu - proces sagorijevanja masti. - Najlakše je započeti novi fitness program, no problem se javlja kad početni entuzijazam splasne, što je često nakon početnih upala mišića ili onog trenutka kada ogladnimo. Pobrinut ću se da vam ovo bude zadnji put da mršavite – naglasila je Danijela Pupovac, začetnica programa. To vam je kao da imate online trenera.

 Fat Killer 3

Fat Killer online traje dva i pol mjeseca, što uključuje treninge u trajanju od najviše 25 minuta dnevno. Prednost ovakvih treninga je što se mogu odrađivati bilo gdje, a vrijeme i treninzi se mijenjaju kroz tjedne i mjesece, paralelno s polaznikovom spremom i kondicijom. Na isti način prilagođava se i prehrana.

 Fat Killer 2

Cijeli program, dostupan na www.fitanansi.com, je interaktivan, polaznici su dužni redovno uploadati dnevnik prehrane, koji pregledava i komentira Danijela Pupovac, Master Trener, Australian Institute of Fitness, 2007. Na svakom treningu zapisuju se brojevi odrađenih ponavljanja ili vrijeme u kojem su odrađene vježbe, kako bi se sljedećim treningom pokušali prestići. Tako se održava intenzitet i bez prisutnosti trenera.  Video treninzi su snimljeni sa uputama za pravilna izvođenjima te upozorenjima na česte pogreške. Tako postavljena organizacija pokazala se dobitnom, budući da su svi dosadašnji polaznici postigli očekivane sjajne rezultate.

 Fat Killer 1

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location