Username *
Password *
Remember Me

Kada zasićeni gradskim životom, poželite otići na izlet u prekrasnu prirodu, krenite put izletišta koje osim ugodne atmosfere, vrhunske hrane i smještaja nudi i jednu zanimljivu i neobičnu avanturu. Riječ je o igri za djecu i odrasle koja prati bajkovitu priču o šumskim duhovima, zmajevima i blagu. Krenite stoga stazom šumskih duhova u potragu za blagom. Naime, šumski duhovi će vas kroz zanimljive zagonetke voditi do pećine s blagom, davno sakrivenim od zlih zmajeva koji su se probudili iz tisućugodišnjeg sna. Tko je savladao zmajeve te kako završava ova lijepa šumska bajka otkrit ćete ako posjetite izletište Konaci gdje će vas dočekati ljubazni vlasnici, ugodna i prijateljska atmosfera te prekrasna priroda.

staza-sumskih-duhova-710x434

U sklopu Izletišta Konaci nalazi se i plantaža malina, pa ćete naravno u njihovom restoranu moći kušati i malinovac obitelji Jankov te razne slastice od malina kao što su domaće štrudle ili palačinke. Riječ je o ekološki uzgojenim malinama, a domaći malinovac možete naručiti i poštom. Izletište se nalazi na Bjelolasici, a osim odlične hrane nudi i smještaj.

Više pročitajte na Kamo na izlet

Konaci staza duhova 1 n cr

konaci-soba
Izletište Konaci

Konaci-staza-duhova-4-nKonaci-staza-duhova-6

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.