Username *
Password *
Remember Me

Terme Dolenjske Toplice mogu se pohvaliti bogatom tradicijom: jedno od najstarijih europskih lječilišta s modernim wellness hotelom postao je omiljeni centar za opuštanje za sve generacije. Dolenjske Toplice prvi put se spominju u 13. stoljeću, a onda i u 18. stoljeću, kada je bilo izgrađeno »najznamenitije lječilište u pokrajini Kranjskoj«, a bile su poznate kao jedno od najboljih elitnih lječilišta Austro-ugarske monarhije. Vrelo termalne vode ima tjelesnu temperaturu ljudskog tijela (36°C) i najprimjerenije je za liječenje reumatskih oboljenja lokomotornog sustava. Dodatno, uz jedinstveni učinak termalne vode, u procesu uspješnog liječenja pomaže i stručno osposobljeno osoblje Centra za medicinsku rehabilitaciju.

HotelBalnea-02
Balnea


Pravo mjesto za odmor je Hotel Balnea, kojeg odlikuju originalni dizajn i arhitektura te umjetnička djela priznatih slovenskih umjetnika. Put u svijet užitaka i opuštanja vodi kroz atraktivni panoramski hodnik, gdje uživate u termalnim bazenima, saunama, kupkama i centru za njegu tijela.
Wellness centar Balnea na rubu prekrasnog lječilišnog parka s velikim stoljetnim drvećem, kraljevstvo je ugodnih kupelji, osvježavajućih masaža, okrepljujućih sauna i vodene relaksacije. Individualno planiranim, prilagođenim programima i uslugama za sve generacije, svrstava se među prepoznatljive centre dobrog osjećanja. Bogatu ponudu Balnee nadopunjuje centar za njegu lica i tijela sa svojim jedinstvenim programima za osiguranje veće kvalitete življenja.

 

hotelvital 01
Vital

 

Hotel Kristal **** je hotel sa stogodišnjom tradicijom. Opustite se u termalnim bazenima, wellness centru ili centru za medicinsku rehabilitaciju – do svega možete prošetati kroz vezni hodnik, a potom uživati u smirujućoj okolici.
Ako želite ravnotežu između harmonije prirode i raznolike ponude usluga za tjelesno zdravlje, poziva vas hotel Vital****, koji se ponosi tradicijom izvrsnosti još od 1776. godine. Tu su na raspolaganju tri unutarnja bazena s termalnom vodom, centar za medicinsku rehabilitaciju i vježbaonica. U liječničkoj zdravstvenoj djelatnosti koristi se termalna voda za kupelji, inhalacije, obloge i kure pijenja.

U okolici Dolenjskih Toplica brojne su biciklističke, pješačke i šetačke staze, po kojima se, u svako godišnje doba, možete zaputiti u razgledanje neokrnjene prirode. Obogatite svoj boravak i šetnjom kroz kočevsku prašumu i među dolenjske vinske kleti, a nakon aktivnosti opustite mišiće u termalnoj vodi i pod spretnim prstima sportskih masera.

 

hotel kristal3

Kristal

hotel balnea44

Balnea

balnea1

Balnea

dolenjske-toplice-01Dolenjske-toplice2dolenjskehotel-balnea-terme-dolenjske-toplice-dolenjske-toplice-48049 clientHomeHotel-Balnea crhotelvital-outsidehotelvital 04hotel balnea2

Balea

hotel kristal

Vital

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location