7. Kinder Joy of moving Tennis Trophy: više od turnira, radostan doživljaj

  Jedini i jedinstven nenatjecateljski turnir, temeljen na prijateljstvu i fair playu, vratio se u svom 7. Izdanju. Svim obiteljima donosi puno radosti i zabave, kao i jedinstvenu priliku za nezaboravno druženje i zbližavanje.

  Kinder Joy of moving Tennis Trophy je međunarodni turnir koji savršeno odražava misiju projekta Kinder Joy of moving: cilj mu je nadahnuti mlade igrače i njihove obitelji diljem svijeta da budu aktivniji na poticajan i zabavan način s uvjerenjem kako uz pozitivan odnos prema kretanju današnja djeca mogu sutra postati bolji i sretniji ljudi.

  Kinder JOM PR vizual web

  Djevojčice i dječaci u dobi od 9 do 12 godina spremni su izaći na terene u 10 različitih zemalja: Italiji, Francuskoj, Poljskoj, Luksemburgu, Austriji, Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj i na Zelenortskim otocima koji povijesno sudjeluju po drugi put.

  Turnir je već započeo u Italiji i Austriji, a uskoro će započeti i u Bugarskoj te u drugim zemljama u mjesecima koji su pred nama.

  Ovaj turnir je jedinstven po tome što se svaki meč igra bez sudaca.

  Svi mladi tenisači imaju priliku suditi na terenu što jača njihovu autonomnost i vještine donošenja odluka, vodeći se principima visoko edukacijskog kodeksa fair playa.

  Nakon velikog uspjeha prethodnih turnira, kategorija Junior Wheelchair također snažno jača, a nakon njenog uvođenja u Italiji, nastavit će ove godine sudjelovanjem tijekom različitih faza francuskog turnira. Među ostalim, tu su i Dani otvorenih vrata / Dani otvorenih terena koji omogućuju svima upoznavanje s ovim predivnim sportom. Tijekom Tennis Trophyja oni postaju prilika za upoznavanje drugih natjecatelja i vrijeme za druženje svih sudionika.

  Kinder JOM PR vizual web 2