Username *
Password *
Remember Me

Paloma Picasso izjavila je da u torbi uvijek nosi jedne naušnice - zlatne ringove. Oni dižu svaku kombinaciju, bez greške. Zlatni sjaj, pa makar i lažan, čini nas glamuroznijima, kao da je svjetlo odlučilo biti nam prijatelj.
Njezin savjet zlata vrijedi. Kad se nađete u situaciji da se morate 'osvježiti', a ne stignete kući, osim zlaćanih naušnica partner iz snova bit će i crveni ruž koji ide uz vaš ten.

Ako niste ljubiteljica ruževa, predlažemo sjajilo, ali u boji. Sjajila bez boje obično nas čine blijedima. Istaknite usne i lice će dobiti novu dimenziju. Nastavimo u revijalnom tonu: Treći element koji spašava su rezervne čarape. Bile debele ili tanke, najlonke se obično poderu u najnezgodnijem trenutku. U ladici na poslu, u autu ili pak na dnu ruksaka, nove su najlonke nešto što vas uistinu može spasiti, naročito zimi.

Puder u prahu također je omiljeni ženski 'artikl za spas'. Stari dobri sjaj na licu nažalost nije onaj zdravi kojem težimo. Zločesta masna T-zona nikako da se smiri, naročito kad se muvamo iz klime u vrućinu ili obrnuto. A i zimi i ljeti uvijek je isto: unutra i vani razlika u temperaturi je desetak stupnjeva, od čega koža potpuno poludi.
Kapa je rješenje kad usred dana shvatite da vam se frizura ili boja ne sviđa. Ili kad se želite jednostavno – skriti. PMS, poludjeli hormoni i naša ostala velika i mala stanja uma i tijela. Šilterica ljeti, a vunena beretka zimi rješavaju sve te probleme. Mnoge žene koje imaju auto uvijek iza sjedala voze još tenisice i štikle. Ovisi kakvo je stanje 'na terenu'. I ako ih nove cipele nažuljaju.

Foto: tooklookbook, prshots

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location