Username *
Password *
Remember Me

Rafting, priroda, odmor, društvo, edukacija - sve u jednom nudi Udruga Aktiviraj se, kroz razmjenu mladih od 18 do 30 godina pod nazivom Education in Nature. Druženje i učenje kroz sport i boravak u prirodi održat će se od 16. do 21. kolovoza na rijeci Zrmanji u kampu na otvorenom. Education in Nature je međunarodna razmjena mladih koja okuplja sudionike iz različitih europskih zemalja s ciljem jačanja međunarodne suradnje i zdravih navika kroz sport i ekologiju.

zrmanja 2


Program se sastoji od raznih sportskih aktivnosti, raftinga, neformalnih ekoloških i kreativnih radionica, izleta, tematskih posjeta, simulacija i debata. Kroz cijeli projekt provodi se neformalna dimenzija učenja, a razmjena omogućava stjecanje novih znanja i praktičnih vještina putem osobnog, društvenog i profesionalnog razvoja mladih.

Razmjena prihvaća ukupno 30 sudionika, a među prijavljenima ima mladih iz Italije i Poljske i Hrvatske.

Troškovi prijevoza, hrane i smještaja za sudionike osigurani su od strane centra za mlade.

Projekt je financiran od strane Europske komisije u sklopu programa Erasmus+, a svi zainteresirani mogu se javiti na info @ aktivirajse.com ili u inbox službene Facebook stranice Centra za mlade Aktiviraj se.

 

zrmanja 1

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.