Top tip / vježbajte jogu na otvorenom

  Podsjećamo na brojne fizičke i duhovne benfite joge: ako ste u blizini Petrčana predbilježite se za besplatan sat joge s jednom od najboljih instruktorica joge u Hrvatskoj, Asjom Petersen, sljedeći petak 17. srpnja u 19 sati u Falkensteiner hotelu&spa Iadera. Izdvojeni događaj Focus point, projekta Pokreni se, pruža priliku usvajanja nove tehnike vježbanja koju je osmislila Asja, kao rezultat dugogodišnjeg sportskog iskustva, rada s klijentima i suradnje s prof. Stuartom McGillom, jednim od najpoznatijih svjetskih znanstvenika iz područja bio-mehanike i patologije kralježnice.

  Asja 1


  - Vježbači će sigurno biti iznenađeni najnovijim informacijama, koje će možda i srušiti pokoji mit o čestim i uobičajenim vježbama koje često izvode. Vježbe koje ću vam pokazati su vrlo učinkovite, funkcionalne te istovremeno sigurne za zdravlje svih zglobova i kralježnice - otkrila je Asja Petersen.

  pokreni se-48

  Asja je već tri desetljeća aktivna u zahtjevnom svijetu sporta. Kao predavač na Fitness učilištu, poznata je po efikasnom transferu znanja i iskustva, a sama će reći da je temelj svakog oblika tjelovježbe čistoća forme i poštivanje zakonitosti anatomije ljudskog tijela, neovisno o kojoj se tehnici vježbanja radi. Njezine treninge prolazili su čak i vojnici NATO saveza, uz nju je čari pilatesa, yoge i funkcionalnog treninga otkrio i proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević, kao i popularni hokejaši zagrebačkog Medveščaka.
  Za trening yoge 17. srpnja, kao i za trening Pozdrava suncu 18. srpnja, vježbači se mogu prijaviti putem službene stranice projekta www.pokrenise.hr.

  Pokreni se 7