Username *
Password *
Remember Me

Nijansa crvenog ruža koja će istaknuti vašu ljepotu bira se prema boji vena na zapešću. Ako su plave, za vas su ruževi koji vuku na ružičasto. Ako su zelene, za vas su ruževi sa žućkastim podtonovima.

Da biste bili sigurni, probajte ga bez ostale šminke na licu. Ako ne čini kontrast s bojom puti, to je to, imate ga. I ne puštajte ga!

Nijansa je uvijek drukčija na danjem svjetlu i na onome u parfumerijama, pa ruž pokušajte isprobati na prirodnom svjetlu jer se tek tada vidi punina boje. Ako ipak kupite pogrešan ruž, kombinirajte ga s nekim drugim ružem ili olovkom, ili ga koristite kao rumenilo koje ćete malo utapkati na obraze. Ako vam je koža masna i presijava se, isprobajte mat ruževe, malo će smiriti dojam.

Iako se obično prije nanošenja ruža preporučuje iscrtavanje usana olovkom, mnogi ruževi ne trebaju pomoć takve vrste, oni kompaktniji ne razlijevaju se preko rubova usana. Ali pazite da vam usne nisu ispucale ili suhe dok nosite ruž, boja će ući u bore i samo naglasiti suhoću.

Ruževi uglavnom sadrže maslinovo, mineralno ili kokosovo ulje te pčelinji ili kokosov vosak. Neki su obogaćeni i aloe verom te vazelinom. Kad nanesete ruž, provjerite da vam boja nije ostala na zubima, a zatim lagano poljubite maramicu. Višak boje mora otići.

Što nositi uz crveni ruž? Zlatni nakit ako želite izgledati glamurozno. Srebrni za dnevnu varijantu. Velike kovrče ako želite biti retro, a zalizanu i 'mokru' kosu (posegnite za gelom koji daje mokri dojam) ako želite biti seksi. Malo maskare za dan, puno za noć. Sjenilo boje tena za dan, intenzivno brončano sjenilo za noć. Veliki osmijeh u svakom slučaju.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location