Username *
Password *
Remember Me

Krenula su dva projekta za zdravlje i kreativnost djece: Orbit i Hrvatska komora dentalne medicine krenuli su s najavljivanom kampanjom Žvači jer to promjenu znači, dok Nivea nastavlja s projektom Neka odrastanje bude dječja igra u sklopu kojega će donirati 150.000 kuna Savezu društava Naša djeca Hrvatske za provođenje programa edukacije volontera i roditelja za poticanje dječje kreativnosti i razvoja kroz igru.

skolica

Žvači jer to promjenu znači
Tijekom svibnja i lipnja 2015. godine tvrtka Wrigley će za svaki prodani paketić guma za žvakanje Orbit donirati 5 lipa za zdravlje dječjih zubi. Prikupljenim sredstvima Orbit će po osnovnim školama diljem Hrvatske, uz pomoć stomatologa koji su članovi Hrvatske komore dentalne medicine, organizirati preglede zdravlja zubi dvanaestogodišnjaka - dobne skupine čije je oralno zdravlje najugroženije. Uz preglede, održat će se i prijeko potrebna edukacija osnovnoškolaca o važnosti dentalne higijene.

par nepar

Nivea i ove godine nastavlja s provođenjem projekta društvene odgovornosti Neka odrastanje bude dječja igra u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske. U sklopu ovogodišnjeg projekta, Nivea će donirati 150.000,00 kuna Savezu DND za provođenje programa edukacije volontera koji djeluju u 96 Društava Naša djeca iz cijele Hrvatske te za organizaciju radionica za roditelje na temu poticanja dječje kreativnosti i razvoja kroz igru. Na edukacijama i radionicama poseban naglasak bit će stavljen na popularne igre djece Europe. Edukaciju volontera provodit će psiholozi i stručnjaci specijalizirani za rad s djecom koji će upoznati volontere s najnovijim saznanjima, tehnikama i metodama stručnog i kreativnog rada s djecom predškolske i osnovnoškolske dobi. Edukacija obuhvaća četiri cjeline: likovno-kreativno, dramsko i plesno izražavanje te razvoj djece kroz igru. Nakon edukacije volontera, uslijedit će besplatne radionice za roditelje tijekom srpnja i kolovoza na kojima će im volonteri prenijeti svoja znanja i vještine kako bi u obiteljskom okruženju poticali djecu na zajedničko druženje i kreativno stvaralaštvo kroz igru.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location