Username *
Password *
Remember Me

Friški zrak vježbanju daje jednu sasvim novu dimenziju, još ako su u blizini zelenilo i voda, užitak postaje nezamjenjiv - dobra vijest stiže s Bundeka u Zagrebu koji će od 13. travnja 2015. imati upravo to, a sve zahvaljujući teretani Gyms4you koja se nedavno otvorila u zgradama preko puta. Specifičnost ove vrste programa je da vlastito tijelo vježbača postaje njegov vlastiti uteg. Vlastitom tjelesnom težinom postižu se snaga, kondicija, eksplozivnost i izdržljivost. Kombinacijom aerobnog i anaerobnog treninga, funkcionalni trening postaje moćno oruđe za sagorijevanje masti i izgradnju mišića. Vježbe najviše pogađaju trbuh i donji dio leđa iako se ovom vrstom treninga aktiviraju svi mišići tijela. Ponuda za funkcionalni trening na otvorenome uključena je u cijenu godišnje članarine.

Funkcionalni trening na otvorenome cr

Vrste programa i grupe ovisno o profilu vježbača
S obzirom da Gyms4you lance teretana pohađaju različiti profili vježbača, funkcionalni trening na otvorenome bit će podijeljen u tri vrste programa/grupe i održavat će se u određeno vrijeme:

•    Easy level:  ponedjeljkom 16:30 - 17:30
Ova razina podrazumijeva vježbe tehnike trčanja i jačanja mišića i zglobova potrebnih za trčanje. Uključuje i lakši trening brzine, snage sa vlastitom težinom, čučnjeve, iskorake i sl...
•    Medium level:  utorkom 17:00 - 18:00 i srijedom 16:30 - 17:30
Jednostavan program vježbanja nadopunjen skokovima. Ovakav program preporuča se većini.
•    Hard level:  četvrtkom 17:00 - 18:00
Najteža kombinacija sprinteva,skokova te vježbi snage. Preporuča se onima koji su već neko vrijeme u treningu.


Gyms4you Dubrava otvorenje 0205 vizualizacija prostora

Gyms4you funkcionalni treninzi na otvorenome traju sat vremena i sastoje se od razgibavanja i trčanja od  teretane u Centru Bundek do jezera Bundeka, a zatim, ovisno o vrsti programa, i od vježbi na jezeru, te jogginga natrag do teretane.
Voditelj programa vježbi je Goran Špaleta,  ovlašteni Gyms4you osobni trener.

U Dubravi uskoro i nova Gyms4you lokacija
U Aveniji Dubrava 33 Gyms4you lanac fitness klubova 02.05.2015. otvara svoju treću u nizu teretanu, koja će također kao i ostale Gyms4you teretane, biti jedinstvena po svom radnom vremenu, te će raditi non stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, a u klub će se ulaziti skeniranjem otiska prsta. Jedna članska iskaznica vrijedit će za sve dosada otvorene Gyms4you lokacije (Centar Bundek, VMD Centar i Dubrava).

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location