Username *
Password *
Remember Me

U idiličnom okruženju slovenske Rogaške Slatine i daleko od gradske žurbe nalazi se luksuzni hotel sa 5 zvjezdica – Hotel Aleksander. Ovaj jedinstveni objekt ugostio je brojne eminentne goste svjetske klase, od kojih treba izdvojiti poznatog kipara Ivana Meštrovića, princa Aleksandra Karađorđevića, političara Iva Šubiča te skladatelja Franza Liszta. Osoblje hotela svojim gostima nudi samo najbolje i najkvalitetnije usluge te se na svakom koraku o njima brine 24 sata dnevno. U njihovim brižnim rukama učinit će vam se kao da je vrijeme stalo.

aleksander1

Kad vrijeme stane
Pripremite se na 24-satnu poslugu u elegantne i luksuzne sobe i apartmane (površine od 26 do 109 m2) s pogledom na obližnji park ili šumu. Luksuzni apartman na krovu hotela (površine 68 m2) stvoren je za romantično putovanje u dvoje: najfiniji dodir luksuza bit će dovoljan da se osjećate kao u bajci. Apartman naime raspolaže i s terasom gdje se možete opustiti u jacuzziju ili sauni. Zaista savršeno mjesto za odmor…

Razmazite svoje tijelo i dušu
Za vaše tijelo i dušu hotelsko osoblje pobrinut će se u wellness centru koji je namijenjen isključivo gostima hotela. Prepustite se užitcima maženja na luksuznim i nezaboravnim masažama, u jacuzziju, saunama ili bazenu. Wellness centar mjesto je u kojem će se vaše tijelo i duh sasvim odmoriti i napuniti novom svježom energijom.

aleksander3

Priuštite si nezaboravno gastronomsko putovanje
U à la carte restoranu Donatela vrhunski kuhari samo za vas pripremaju posebne jelovnike s biranim jelima. Gastronomski specijaliteti samo su jedan dio garantirano vrhunske posluge, drugi dio manifestira se kroz otmjene detalje kao što su izvrsni porculan i kristalne čaše. Ukoliko gostima prija samo udobno druženje oni su dobrodošli u salonu ili u baru u predvorju gdje se mogu opustiti uz izvrsne koktele. Salon na prvom katu hotela u večernjim satima zablista - lagana glazba i čaša izvrsnog konjaka u ugodnom društvu idealna su formula za opuštanje.

Zadišite punim plućima na jednoj od hotelskih terasa
Hotel raspolaže sa nekoliko predivnih terasa gdje možete udahnuti svježi zrak okruženi predivnim pogledom na prirodu. Za apsolutni odmor, tu je krovna Sunčana terasa s koje se najbolje vidi okruženje hotela - predivna priroda i šume Rogaške Slatine.

aleksander2

Sklapajte poslove u luksuznom okruženju
Konferencijski centar Hotela Aleksander idealan je za organizaciju manjih seminara, poslovnih sastanaka, okruglih stolova, radionica, novinarskih konferencija i kongresa. Opremljen je vrhunskim uređajima najnovije tehnologije.

O Rogaškoj Slatini
Hotel Aleksander nalazi se u Rogaškoj Slatini koja je bila 2009. godine proglašena za najbolje i najljepše izrazito turističko odredište. Mjesto ima bogatu povijest i netaknutu prirodu, stoga riječ 'dosada' u vokabularima gostiju koji posjećuju Rogašku Slatinu ne postoji.
Izbor atrakcija koje gosti mogu posjetiti:
•    U neposrednoj blizini izvora Tempel pronađena je brončana igla sa šest glava.
•    Šumski izvor koji je najstariji izvor u području Rogaške Slatine.
•    Ivanov izvor koji je još uvijek živ i novouređen.
•    Spomenik Ferdinanda M. Attemsa.
•    Crkva Sv. Florjana izgrađena 1658. godine.
•    Paviljon kaktusa u kojem se nalazi više od 5.000 kaktusa i drugih sukulentnih biljaka.
•    Staklarna Rogaška.
•    Stara uprava koja je najstarija građevina u Rogaškoj Slatini.

Ukoliko vam treba više informacija o Hotelu Aleksander, posjetite web stranicu www.hotel-aleksander.com ili im se obratite putem e-maila: martin @ hotel-aleksander.com (Martin Šabec).

 

aleksander4

aleksander6

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location