Username *
Password *
Remember Me

U subotu 14. veljače 2015., na sljemenskom Bijelom spustu, centar za mlade Aktiviraj se i Snowboard klub Jeti organiziraju sportsko događanje namijenjeno svim generacijama. U podne se svi zainteresirani mogu pridružiti praćenju snowboard natjecanja te otkriti čari ovog zimskog ekstremnog sporta koji je svim Zagrepčanima nadohvat ruke. Osim što svi prisutni mogu uživati u atraktivnim skokovima domaćih i stranih snowboardera, očekuje ih i bogat popratni glazbeni program te nagradne igre u kojima se mogu osvojiti mnoge vrijedne nagrade.

 

snowboard sljeme 4


Cilj događanja je sve generacije pozvati na aktivno provođenje slobodnog vremena na svježem zraku te im približiti ovaj sport i ukloniti predrasude. Snowboarding je sport kojim se mogu baviti djeca, mladi, ali i osobe starije dobi jer vratolomije nisu nužan dio ove snježne zabave.
Ovo je već drugo organizirano događanje ovih mladih entuzijasta koje je podržao Grad, a prvo se održalo 2013. pod pod nazivom Jeti Spring Session. Ove godine podržava ih i Red Bull te Extreme sport shop. Otvorenje je u 11 i 30, a after party u Vidikovcu počinje u 17 sati. Za glazbeni program pobrinuti će se DJ-i Kuna i Jeff Jarunsky.

 

snowboard sljeme 1

snowboard sljeme 2

snowboard sljeme 3

 

snowboard sljeme 11

 

snowboard sljeme 44

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location