Username *
Password *
Remember Me

Kad se uskoro prebacite na ljetno računanje vremena – možete se komotno „prešaltati“ i na ljetno kombiniranje uzoraka.

To je jedno od važnijih stilskih pravila – manje odjeće može podnijeti i više šarenila. Mali format voli ekstremnije boje.

Ako vam je dosadilo zimsko crnilo i jednostavno se želite prebaciti u neki drugačiji „film“ i imate osjećaj da je ljeto – najednom pokucalo na vrata i otvorilo vam prozore – proučite naše sljedeće savjete.

Najbolje je krenuti s detaljima u boji. Samo jedna crvena narukvica ili plave naušnice podići će vam raspoloženje i „energiju“ vaše omiljene kombinacije.

Jednobojni, takozvani color blocking komadi su za to kao stvoreni.

Ako volite trendove zasigurno ćete se ovo proljeće ogrnuti cvijećem – floralni uzorak na popisu je hitova. Flora i fauna idu zajedno – animal print u kombinaciji s ružama vrlo je smjela, seksi i atraktivna kombinacija. No ima jedan trik koji kaže: što snažniji uzorak to manji kroj. Ili neki modni dodatak. Rajf, manja torbica, mašna na štikli…

Razni apstraktni uzorci divni su kad se spoje – hrabro se poigrajte šarenim komadima iz vaše garderobe: zasigurno ćete naići na neke kombinacije koje će vas oduševiti!
 
Kad je riječ o krojevima – stroge linije poput sakoa i pencil suknje lako podnose lude uzorke. Takav jedan komad svakom će stylingu dati dozu cool „ludila“, naročito za dnevni look.  

Razigrani i lepršavi komadi poput haljina s volanima i koso krojenih tunika u suradnji s dramatičnim uzorcima nekako najbolje izgledaju kao dio večernjeg stylinga ili – uz japanke ili rimljanke. Dakle, ili ih totalno "spustite" na dnevnoj bazi ili potpuno razigrajte za večer. 

Foto: tooklookbook, prshots

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location