Username *
Password *
Remember Me

Prije nego radni dan započne, ili nakon što on završi, mnogi se odluče na treniranje, a to će uskoro moći raditi u bilo koje doba dana ili noći jer će se u Zagrebu i ostatku Hrvatske otvoriti teretane Gyms4you. Dobra je stvar i što će iskaznica vrijediti u svim centrima, tako da se može vježbati u bilo kojoj. Evropski koncept fitness klubova s niskim cijenama članarine otvorit će se prvo na dvije lokacije u Zagrebu, u siječnju i veljači ove godine. Prvo otvorenje bit će na lokaciji Centra Bundek u četvrtak 29.01.2015. godine od 11 sati. Za sve svoje potencijalne članove Gyms4you najavio je i ekskluzivnu 48-satnu ponudu: na dan otvorenja u centru će biti moguće kupiti godišnju članarinu za samo 995 kn, što je manje od 83 kn mjesečno!

Gyms4you 03 cr


Koncept Gyms4you lanca fitness klubova je vrlo jednostavan. Moderan i vrhunski opremljen prostor koji je u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene, neograničeno vrijeme korištenja, bez ikakvih dodatnih naknada troškova, glavne su karakteristike novih Gyms4you fitness centara.

Prva lokacija Gyms4you u Centru Bundek prostire se na 600 m² i uključuje prostrani i suvremeno uređeni prostor koji je opremljen TechnoGym opremom i otvoren non-stop, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Prostor zadovoljava najviše standarde na fitness tržištu. Dvorana je opremljena sa cardio i aerobic opremom: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i slično. Posebno odvojeni dio prostora namijenjen je za funkcionalni trening, te je u skladu s time i opremljen.

Gyms4you 02


Brojna istraživanja pokazuju da je nedovoljna tjelesna aktivnost uzročnik mnogih zdravstvenih problema, psihičkih i fizičkih, i jedan je od vodećih problema današnjice. Osim dokazane zdravstvene prednosti vježbanja, osobe koje su u dobroj fizičkoj kondiciji i koje vježbaju lakše podnose stresne situacije i imaju tendenciju biti manje osjetljive na bolesti i ozljede. Upravo iz tog razloga, Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.

Gyms4you 04 cr


Ideja Gyms4you koncepta je povećati cjelokupno zdravlje i kvalitetu života svakog pojedinca, jačati svijest o rekreaciji i vježbanju, te poticati održavanje kondicije, čime se uvelike popravlja kvaliteta života i osjećaj vlastite vrijednosti.

Nakon otvorenja prvog kluba u Centru Bundek, Gyms4you nastavlja ekspanziju, te će tijekom veljače 2015. godine otvoriti još jedan fitness klub u VMD Kvartu u Strojarskoj ulici u Zagrebu. Do kraja 2015. godine najavljeno je otvorenje Gyms4you fitness klubova po cijelom Zagrebu, kao i u drugim hrvatskim gradovima.

 

Gyms4you 05

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location