Christmas make-up / glam pojačanje

  Zaboravimo na trenutak one lagane podloge koje nosimo svaki dan, sada je vrijeme za one konkretnije, pudere koji će držati cijelu noć, izdržati večer na otvorenom, te napraviti ten ujednačenim i takvim ga održati satima. U fokusu su oči ili usne - trend su brojni tuševi sa šljokicama, tamni, matirani, art linija na kapku zvijezda je beauty sezone. Tim linijama moguće je vizualno povećati i podići oko, naročito mačkastim oblikom koji ide prema vanjskom rubu obrve.

  opn mac-cosmetics-mineralize-ad-photos5
  MAC


  Tuševe i jaka sjenila lakše je kombinirati s prirodnim tonovima ruževa, no svakako valja isprobati i ekstravagantnije make-up kombinacije, naročito ako se radi o jednostavnijem stylingu. Obično božićne kolekcije imaju masu šljokica, kampanje su prekrasne, no ponekad u RL to na nama ne izgleda baš tako. Stoga, najpraktičnije je orijentirati se na usne ili oči. Svakako valja razmisliti i o fiksatorima, bilo da se radi o onom za lice ili bazi za sjenilo koje će mu pojačati boje i dodatno ga učvrstiti da se ne skuplja u kapcima i da se postojano drži satima.

   

  daria-werbowy-lancome-jason-wu-makeup
  Daria @ Lancome Jason Wu


  Martina Knapić, Sisley vizažistica, ima prijedlog: - kako bi lice dobilo onaj glow, predlažem svilenkaste pudere sa shimmerom, naročito ako se radi o prirodnijem make-upu koji je vrlo popularan. Blistavost će dati puder u prahu sa sitnim reflektirajućim česticama Transparente Irisée. Kod večernjeg šminkanja vrlo je bitna podloga - predlažem Instant perfect koji ujednačava ten i smanjuje pore, a nakon toga puder Phyto teint eclat. Naglasite rub trepavica crnim sjenilom, a onda dodajte omiljenu nijansu sjenila, za čaroban smokey. Na obraze obavezno ide rumenilo, na primjer Phyto blush eclat u boji Berry, idealna nijansa za većinu tonova kože. Phyto lip Twist idealan je spoj ruža i sjajila u super atraktivnom pakiranju, a šest postojećih nijansi savršeno se uklapaju u dnevni ili večernji make-up - .

   

  Sisley-Phyto-Lip-Twist-Spring-2014

  phyto-ombres eclat

   

  Batiste Dark Deep Brown 4 final
  Batiste predlaže nisku pundžu - vječno modernu i elegantnu frizuru

   

  CK-One-2014-Cosmetics-Campaigndior-cosmetics-fall-2014-makeup1etam-beauty-cosmetics-2014-ad-campaign01etam-beauty-cosmetics-2014-ad-campaign02etam-beauty-cosmetics-2014-ad-campaign03etam-beauty-cosmetics-2014-ad-campaign04georgia sabogivenchy beauty extravagancia ad campaign advertising fall winter 2014 2015 crGruppe Eyeshadow PalettenHB kolekcija 1Long Wear Eye Base RGB 1 crM11-780M11-782M20-204M120-55

  M106-85AM106-85EM106-85GM496-30M5300-7M5302-3mac-cosmetics-mineralize-ad-photos1mac-cosmetics-mineralize-ad-photos3mac-cosmetics-mineralize-ad-photos6Misslyn Show must go on export
  Misslyn

   

  sisley puder

   

  Xmas prica proizvodipodloga