Username *
Password *
Remember Me

Najpoznatiji slovenski vizažist Empera3zz koji uskoro dolazi na otvorenje beauty butika "Šminka i to" (u centru Zagreba) pojasnio nam je razliku između rada kistom i air - brushom.

Naime, u sklopu tog multibrand dućana na naše će tržište ove jeseni konačno doći i air - brush za kućnu radinost.

- Air - brush je naprava koja „glumi“ oko 20 kistova odjednom! Obožavam je - u tako malo poteza napravim čitav make-up look. Znači ne samo da štedim vrijeme, već štedim i proizvod. Fantastično je i to što je tekstura na koži potpuno drugačija - djeluje prirodnije, nikada kao debeli sloj. Uglavnom radim s Temptu proizvodima: njihove su podloge na bazi silikona, vodootporne su, smanjuju veličinu pora i pokrivaju manje bore. Iako ja preferiram air- brush, te podloge možete nanositi i prstima i kistom – .

Prednost air – brusha je i to što kožu uopće ne dotičemo, što je dobro kad je riječ o higijeni.

U „Šminka i to“ krajem godine, dakle, dolazi profi Temptu kolekcija air brusheva i pudera, shimmera, rumenila i podloge (odnosno teksture za pripremu kože za make-up). Pošto se tu radi i o posebnoj tehnici, u sklopu ovog beauty butika održavat će se školice korištenja air - brusha gdje će vas iskusni vizažisti podučiti kako iz te tehnike izvući maksimalno. Naime, ovom tehnikom možete šminkati i lice i tijelo.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location