Username *
Password *
Remember Me

Osmijeh ne košta ništa, a djeluje čudesno - najavljena je danas zajednička akcija Henkela i Konzuma Donesite i vi osmijeh u bolnice. Zahvaljujući ovom plemenitom činu, udruga klaunova-doktora Crveni nosovi od prosinca će povećati broj redovnih posjeta dječjim odjelima Kliničko-bolničkog centra Zagreb - Rebro i donijeti smijeh bolesnim mališanima. 

svi
Mladenka Majerić (iz Udruge), Miranda Mladin (marketing menadžerica Henkel Laundry&Home Care za Adrija regiju), Zoran Vukić (iz Udruge), Ivonja Janjić (direktorica projekata u marketingu Agrokora) i voditeljica Marijana Batinić


Klaunovi-doktori u suradnji s međunarodnom organizacijom „Red Noses Clowndoctors International“ u Hrvatskoj djeluju od 2010. godine otkad redovito posjećuju bolnice i kroz igru s djecom pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha donoseći im smijeh i radost. Klaunovidoktori su posebno educirani profesionalci (glumci, glazbenici i zabavljači) koji svojim terapijskim djelovanjem pomažu bolesnoj djeci i roditeljima da se lakše nose sa stresom uzrokovanim bolešću i boravkom u bolnici. Trenutno u udruzi djeluje 12 klaunovadoktora, a od prosinca će jednom tjedno terapiju smijehom provoditi na dječjem odjelu KBC-a Zagreb – Rebro.

Svatko od nas može podržati ovu akciju kupnjom bilo kojeg proizvoda Persil, Somat i Silan u Konzumu - dio zarade bit će doniran Udruzi Crveni nosovi.


Donesite i vi osmijeh u bolnice 2


- Zahvalni smo što je Henkel u okviru svog društveno odgovornog poslovanja prepoznao važnost udruge Crveni nosovi klaunovi-doktori za djecu u bolnici te u partnerstvu s Konzumom započeo akciju Donesite i Vi osmijeh u bolnicu. Želja i cilj klaunova-doktora jest posjetiti svako bolesno dijete koje se nalazi u bolnici, a ovom akcijom ćemo povećati broj posjeta jednoj od najvećih bolnica u Hrvatskoj. Zahvaljujemo Henkelu i Konzumu što će ovom akcijom podići razinu svijesti društva o važnosti humora u bolnici jer smo zaista uvjereni da djeca u najtežim životnim situacijama imaju pravo biti osnažena humorom - izjavila je Mladenka Majerić, izvršna direktorica udruge Crveni nosovi klaunovi-doktori.

 

Donesite i vi osmijeh u bolnice 3

 

marketing menadžerica Henkel Laundry&Home Care za Adrija regiju

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location