Username *
Password *
Remember Me

Sagrađen 2008., dizajnerski hotel Balnea Superior sa četiri zvjezdice nalazi se u slovenskim Dolenjskim toplicama, koje su već stoljećima poznate i priznate kao jedno od najvažnijih lječilišta u ovom djelu Evrope. Smješten u neposrednoj blizini hotela Kristal i Vital, Balnea je svojevrsna  moderna ikona u tradicionalnom ambijentu.

HotelBalnea-02

Pri izradi korišteno je najviše drvo, dok su sobe u tonovima zelene, lila, ljubičaste i smeđe. Balkoni su također u drvu, a pogled na obližnje proplanke dodaje na atmosferi idile, bilo da se radi o ljeti ili zimi, kad tamo dolaze i skijaši. No, tijekom cijele godine gosti u Balnei prakticiraju wellness, kupanje u bazenima, bicikliranje i trčanje - u obližnoj šumi nalazi se i atraktivna i ne tako zahtjevna trim staza koja ima i drvene sprave, a na drvu pored nalazi se slika s vježbama koje tamo možete napraviti. Trim staza je duga 2 i pol kilometra i nalazi se pored kampa.

HotelBalnea-12

Hodajući kroz hodnike Balnee vidjet ćete zanimljive i moderne ilustracije, a uređenje je spoj retro stilova iz pedesetih i modernog minimalizma. Balnea je idealna za one koji od interijera očekuju nešto posebno, no vrlo ugodno, te se vole kretati, dan započeti na primjer plivanjem, nastaviti ga šetnjom ili nekim drugim sportom, te začiniti izvrsnom hranom koja se bazira na lokalnim specijalitetima i namirnicama.

balnea s balkona

Prostorne klimatizirane sobe imaju WC, tuš ili masažnu kadu, TV – LCD-prijemnik s kabelskim programima i hotelskim informacijama, radio sa budilicom, sušilo za kosu, sušilo rublja, mini bar, telefon sa direktnom vanjskom linijom, sef. Većina soba ima balkon sa garniturom za sjedenje. Sve sobe imaju priključak za besplatni internet.

HotelBalnea-14

U hotelu je više različitih suita, s odvojenim spavaćim i dnevnim prostorom. U većini suita, u dnevnom prostoru je kamin, a u spavaćem masažna kada.

Dolenjske Toplice leže u jugoistočnom dijelu Slovenije, i već su stoljećima priznato lječilište. Današnjom suvremenom ponudom kupališnih, zdravstvenih i drugih usluga, privlačan su cilj za goste različitih generacija iz cijele Europe. Hotel Balnea izvrsnim je preporučio TripAdvisor!

HotelBalnea-22

Hotel Balnea Superior dio je Termi Krka, čija je osnovna djelatnost medicinska rehabilitacija s visoko razvijenom zdravstvenom ponudom za rehabilitaciju nakon ozljeda i bolesti lokomotornog sustava, te nakon neuroloških bolesti. Razvijaju brojne programe koji su korak na putu ka zdravlju, boljem osjećanju, relaksaciji i ljepšem izgledu. Terme Krka nude bazene s termalnom ili morskom vodom, ugodne kupke, relaksacijske saune, masaže po mjeri, njege i estetske zahvate. - Prvi u Sloveniji udružili smo wellness sa suvremenim spoznajama klasične medicine i razvili medico-wellness centar sa raznolikim programima za bolju kvalitetu života. Zato što vjerujemo, da si u brzom načinu života morate uzeti vremena za sebe - objavile su Terme Krka.

Gastronomy-7

Pools-03Gastronomy-16

Gastronomy-18HotelBalnea-04 crHotelBalnea-05HotelBalnea-11HotelBalnea-13HotelBalnea-15HotelBalnea-17HotelBalnea-18HotelBalnea-19HotelBalnea-21HotelBalnea-22HotelBalnea-23HotelBalnea-24HotelBalnea-27HotelBalnea-28HotelBalnea-30HotelBalnea-36HotelBalnea-38HotelKristal-01HotelKristal-04HotelVital-03Pools-10Pools-22Pools-25SportAndAnimation-04SportAndAnimation-06SportAndAnimation-07SportAndAnimation-17Wellness-02

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location