Username *
Password *
Remember Me

L3A Laguna otvara se danas u Crnčićevoj 18 u Zagrebu, i ostaje otvorena sve do 11.07., svaki dan od 18:00 do 22:00 sata: u ponudi su razne radionice, plesne, društvene i zabavne. Life Long Learning Akademija nudi vam opuštena afterwork druženja uz lagane teme i opuštajuće radionice. - Uz Lumen program poradite na svojim vještinama na jednostavan i zabavan način - objavila je Akademija. - Uz večernji Loose program možete dovesti svoje tijelo u formu na drugačiji način uz prilagođeni baletni program ili se pridružite ljetnom koktelu uz hitove, salsu i discofox! A kako biste ponovili naučeno i bili spremni zaplesati prvom prilikom u javnosti, tu su plesnjaci petkom na kojima ćemo se rasplesati, ali koji kriju i iznenađenje - svaki petak učimo bonus ples! Koji? Dođite i saznajte! - .

 

Ljeto-l3a-2.jpg

 

Programi su oblikovani i prilagođeni učenju uz zabavu. Cilj nam je da sa svake radionice ili programa ponesete znanje koje ćete moći primijeniti odmah, ali i da se opustite i nasmijete. - Pridružite nam se na putovanju u prošlost na igraonici „Igre iz davnine“ (gdje ćemo se igrati!), naučite kako ne rasipati najskuplji resurs kojim raspolažete, postanite haiku pjesnik(inja) ili predstavite svoje poetske ili prozne radove publici na Poetskom podiju! Poetski podij i putopisno predavanje o Islandu su potpuno besplatni! - .

Cijena za jednu radionicu jest 20 kn, za 50 kn možete odabrati bilo koje 3 u tjednu, a za 100 kn možete dolaziti cijeli tjedan na sva događanja koja vas zanimaju!

 

BeFunky Lampioni L3A logo 2