Username *
Password *
Remember Me

Zagrebački Muzej suvremene umjetnosti ponudio je ljetni program. Radi se 6 velikih koncerata, svake subote od 21. 6. do 26. 7. 2014, s početkom u 21.30 sati na krovnoj terasi MSU-a: Bambi Molestersi, Darko Rundek i Cargo Trio, Elemental, Gustafi, Urban i Jinxi. Program uključuje i 6 malih, klupskih rock svirki uživo, te DJ svakog petka besplatno, na platou od 21 sat, ispred restorana MSU (od 20. 6. 2014.- 25. 7. 2014.) pod naslovom Korijeni rocka.

TheBambiMolestersSon

Ljeto u MSU započinje ovaj petak, 20. 6. besplatnim koncertom Oridano Gypsy Jazz Band na južnom platou MSU-a i koncertom Rundek Cargo Trio, na krovnoj terasi, u subotu 21. 6. 2014.s početkom u 21.30 sati.

Ulaznica po cijeni od 79 kuna može se nabaviti na blagajni MSU-a, od četvrtka 12. 6. 2014. Ulaznica uključuje program subotom: koncert, film (termini od 17:30 i 19:30 sati) i posjet izložbi Vlaste Delimar "To sam ja". Broj ulaznica je ograničen.

 

vlasta josipa

Suvremena umjetnica Vlasta Delimar tijekom svoje retrospektive živi u Muzeju, te za to vrijeme prima i poznate goste, a nedavno je u dvorani Gorgona porazgovarala i s Josipom Lisac koja je svako malo zapjevala svoje legendarne hitove...


Tijekom trajanja programa Ljeto u MSU izložba Vlaste Delimar To sam ja za posjetitelje je otvorena svaki dan (osim ponedjeljka) od 11-21 sat, subotom od 11-24 sata.

Dakle, ulaznica, uz sve koncert i izložbu Vlaste Delimar, uključuje i najbolje filmove sezone Kina Metropolis u klimatiziranoj dvorani Gorgona.

Ljeto u MSU završava 31. 7. rođendanskom zabavom Vlaste Delimar.

Autor koncepta i urednik programa: mr.sc. Branko Kostelnik, producent MSU.
Izbornik filmskog programa: Zlatko Vidačković
Kustosica izložbe Vlasta Delimar To sam ja: Martina Munivrana.

 

DarkoRundek byNinoSolic THUMB

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location