Username *
Password *
Remember Me

U sklopu međunarodnog projekta Beyond Front@: Bridging New Territories, Hrvatski Institut za pokret i ples (HIPP) organizira besplatan prijevoz publike na plesnu predstavu u Budimpešti "In Reference to the Robbers Cave" (koreograf: Robert Clark) dana 12. svibnja 2014. u 19:30 sati.

 In Reference to the Robbers Cave

 

Polazak iz Zagreba planiran je za 10:00 sati sukladno planu puta:
10:00 polazak iz Zagreba iza Ciboninog tornja
14:30 - 15:00 dolazak u Budimpeštu, Mađarska
15:00 - 19:00 slobodno vrijeme za razgledavanje grada, shopping, ručak i kavu
19:00 okupljanje kod autobusa
19:30 "In Reference to the Robbers Cave", koreograf: Robert Clark
21:00 - 21:30 polazak za Zagreb
Broj mjesta za put na plesnu predstavu u Budimpeštu, Mađarska, kojeg besplatno organizira Hrvatski institut za pokret i ples je ograničen, stoga se mole svi zainteresirani da se prijave na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno sa danom 08.05.2013. do 14 sati.  

Prijava mora sadržavati ime, prezime i osobni kontakt. 

Projekt Beyond Front@, koji je sufinanciran od Europske unije, potiče i podupire produkciju i prezentaciju suvremenog plesa za umjetnike i publiku u graničnim područjima sjevernoistočne Hrvatske, jugoistočne Austrije, sjevernoistočne Slovenije i zapadne Mađarske.

Šest glavnih organizatora su Flota (Murska Subota, SLO), ProProgressioe (Budapest, HU), Dance Identity/D.ID (Pinkafeld, AT), OHO (Oberwart, AT), Greenwich Dance Agency (London, UK) i Hrvatski Institut za pokret i ples (Zagreb, HR) ujedinit će stručnost i iskustva s lokalnim i međunarodnim umjetnicima, te publikom u svrhu stvaranja novih suradnji i kontakata u suvremenom plesu.