Username *
Password *
Remember Me

Pripremili smo vam nekoliko videa koji pokazuju kako lako nanijeti prirodan make-up s malim izletima u "red hot lipstick look". Naravno, sve se mi želimo našminkati što brže, sa što manje make-upa, a da to izgleda - savršeno.
Činjenica je također da koža mora biti kvalitetno njegovana da bi puder divno sjeo na teksturu kože jer inače ne može istaknuti sve svoje vrline. Niti puder, a niti make-up. Dakle, kao prvo - njegujte svoju koži i kao drugo - provjerite kako to rade iskusni vizažisti. Najviše pažnje poklanjaju načinu apliciranja sjenila i rumenila. To je ključno za naglašavanje očiju i boje tena. Vidjet ćete da su im pokreti meki, ruka gotovo kao da pleše iznad površine lica.
Gledajte njihove pokrete, kisteve koje koriste i kojim redosljedom apliciraju nijanse, primjerice kod smokey eyes-a. Svaki look ima poveznicu s dizajnerom za kojeg je kreiran. (desno foto Maybelline)Nude lips & bež / smeđe / zlatno sjenilo


Bež sjenilo i "famme fatale red lipstick"


Naglašene obrve, nježno zlatno sjenilo i sjajilo na usnama


Dramatičan smokey u nijansama: zelenoj, zlatnoj, plavičastoj, bijeloj...


Sixties Twiggy make-up look
Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.