Username *
Password *
Remember Me

Hidratantne kreme su spas za našu kožu, naročito tijekom zimskih mjeseci.

Koža se intenzivno isušuje radi suhog grijanog zraka u prostorijama, ali i niskih temperatura, te joj je potrebna dodatna hranjiva njega kako bi se pravilno regenerirala.

Večernji rituali mazanja kremama nezaobilazni su želite li da vam koža tijekom svih zimskih dana bude udobna i ugodna.  Posebnu pažnju obratite na vrlo osjetljivo područje oko očiju, koje  se intenzivno isušuje tijekom niskih temperatura.

Nakon ne prevruće kupke, radi temperaturnog šoka, tijelo namažite uljima ili hidratantnim mlijekom za tijelo. Ulje namažite na vlažnu kožu, bolje će upiti svu vlagu i hranjive sastojke iz ulja.

Piling možete raditi jednom tjedno, posebno na laktovima, rukama i nogama. Nakon pilinga koža je spremna za primanje hranjivih tvari i hidratantnih sastojaka, pa je najbolje da je odmah krenete mazati. Činite to kružnim pokretima kako biste potaknuli cirkulaciju koja će vratiti boju u kožu a vama osjećaj ugode i mekoće.  Usne mažite masnim balzamima, i izbjegavajte oblizivanje čak i kad ste u zatvorenim prostorijama.

Kosi također posvetite pažnju, moguće je da će joj trebati više regeneratora ili neka bolja maska. Uživajte u njezi svoje kože i shvatite je kao jedan lijepi ritual tijekom kojeg ste posvećeni sami sebi! I rezultati će se vidjeti na koži i kosi. I na vašem licu.

Komentari (1)

  1. nail crazy

o da, zimi mazati,mazati i mazati svoju kožu... preporučam nevenovu mast i bademovo ulje, naročito za sretnice poput mene koje imaju suhu kožu od glave do pete ;-D

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location