Username *
Password *
Remember Me

U suradnji sa Soho Theatrom iz Londona, u malu dvoranu Lisinskog u nedjelju 8. prosinca u 17 sati stiže jedan neobičan gost. Talijan Carlo Jacucci naš je vodič u predstavi koja obuhvaća klaunovštinu, novi cirkus, pantomimu, fizički teatar, cabaret i sve se to slijeva u gotovo sat vremena predstave „Vitamin“ u kojoj se publika kontinuirano i grohotom smije.

 

carlo


U ovoj predstavi govori se univerzalnim jezikom pokreta, gestikulacije, grimase, koje svatko može razumijeti. Naizgled nepovezane skice, briljatno i vragolasto su složene pa vode od bizarnog do očaravajućeg. Naime, teško ćete vidjeti ljepše oponašanje gusjenice ili  ekscentričnijeg mornara. Parodija, ples, sviranje na harmonici, interakcija s publikom, sve je tu. Nema političke poruke, nema naracije, ponekad nema ni smisla osim da vam poteknu suze od smijeha. Ali, mašta je ta koja vam daje krila.

Kao što su vitamini potrebni vašem organizmu da ojačaju imuniteta, tako vam i ova predstava treba za popravljanje raspoloženja!

Predstava "Vitamin" održava se u sklopu festivala "London Calling Comedy Fair - Lisinski se smije"!
Ulaznice potražite na www.ulaznice.hr, na blagajni Lisinskog, te na prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr, po cijeni od 80 kn.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.