Username *
Password *
Remember Me

- Pozivam sve da nam se pridruže ove subote u prekrasnoj, novoj sportskoj dvorani Mihajla Prezelja Mitile. Zajedno ćemo naučiti mnoge stvari koje će nam olakšati svakodnevni život ali i uljepšati sutra! – izjavila je kineziologinja Nataša Vaci. Kontinentalna turneja projekta koji promiče tjelovježbu i kulturu zdravog življenja ovog vikenda stiže u prekrasan grad na četiri rijeke i nudi nam priliku da preuzmemo kontrolu nad vlastitim tijelom! Iskoristite subotnje jutro u Karlovcu, upoznajte vlastito tijelo i saznajte kako se pokrenuti.  

Projekt Pokreni se u Karlovcu gostuje u subotu, 16. studenog u 11 sati u sportskoj dvorani Mihajla Prezelja Mitile, a cijeli program je besplatan za sve vježbače.

 

osijel

 

Želite li se osjećati bolje, imati zdravo tijelo, smanjiti rizike od kardiovaskularnih bolesti, unaprijediti svoje kretanje u svakodnevnici i poboljšati svoje zdravlje, učinite dobru stvar za svoje tijelo. Prijavite se za vježbanje i osigurajte besplatnu dijagnostiku vlastitog tijela, otkrijte kakav vam je nutricionistički status. Svi vježbači imati će priliku dobiti besplatno savjetovanje iz dijagnostike i nutricionizma te saznati u kakvom se nutricionističkom stanju nalazi njihovo tijelo.

Subotnje jutro idealno je za dobar trening koji će Grad Karlovac i stručnjaci Kineziološkog fakulteta u Zagrebu pokloniti Karlovčanima i na taj način potaknuti sve nas na više kretanja. Zanimljivo predavanje iz nutricionizma održat će Definicija Hrane.

Kontinentalna turneja "Pokreni se" nastavlja se 23.11. u Varaždinu te 30.11. u Slavonskom Brodu.

 

dubr

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location