Username *
Password *
Remember Me

Vječno atraktivna tema i svake sezone nanovo inspirativna… radi se, naravno, o maloj crnoj haljini koja naprosto ne silazi s vrha modnih trendova i može se reći da joj pripada jedno od kraljevskih pozicija u svakodnevnoj garderobi. Otkrivamo vam i nove stilove te divne kreacije koja nas je apsolutno osvojila i ove sezone.

 

bottega veneta 3

Bottega Veneta

 

Pridružila se glamuroznim trendovima te nas nanovo oduševljava paletom stilova koje uspješno glumi: tu su, uz nezaobilaznu dozu elegancije, vrhunski ležerni krojevi, ali i uska silueta koja na jednostavan način ističe siluetu. Ako ne znate kako je ukrasiti, naprosto ne morate… mala crna haljina jednostavan je i uvijek zahvalan modni element koji će vam laskati uvijek i svuda. A ako je ipak želite malo stilski razigrati i nadograditi, slobodno se kreativno izrazite jer ona je uvijek dobra stilska podloga i dobra prijateljica svakog stila.

 

lanvin fall2013 1

Lanvin

 

Modni dodaci u boji samo su jedna od varijanti; malu crnu možete razigrati hipi detaljima kao što su dugi šalovi i naušnice ringovi, beretom sa šljokicama ili traper prslukom. Možete je ukrasiti i mašnom u kosi, mega ogrlicom ili pak maramom koja glumi remen. Bitno je samo da, ako je uska, prati liniju tijela. Čak i ako imate šire bokove, istaknite struk jer ćete naglasiti ženstvenu siluetu, radije nego da odaberete „balonasti“ kroj koji u principu dobro stoji samo na vrlo vitko tijelo. Još jedan dobar trik: ako odaberete malu crnu haljinu s naglašenim ramenima, također ćete naglasiti struk jer će optička varka učiniti svoje. Želite li naglasiti visinu, odaberite tanke šalove koji padaju barem do struka – naglasit će vitkost linije.

Foto: prshots

 

chloe-pre-autumn-fall-201312

Chloe

 

chloe-pre-autumn-fall-201315

Chloe

 

chloe fall2013 2

Chloe

 

gucci fall2013 51

Gucci

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location