Username *
Password *
Remember Me

Lisa Eldridge, slavna i iskusna vizažistica, u ovoj temi savjetuje vam kako se šminkati ovih dana, te predlaže idealan make-up look za paklene vrućine: kad smo u gradu, idemo na posao ili obavljamo druge obaveze tijekom kojih želimo biti propisno sređene… Savjeti poput toga što nanijeti kao bazu, sa čime kombinirati i slično, Lisa je ispričala u novom videu. Naime, nakon kreme sa zaštitnim faktorom, ona predlaže Mattifier, teksturu koja matira T-zonu, te upozorava na tanke slojeve krema koje nanosite za vrućih dana jer, ističe, - debeli slojevi put su u make-up katastrofu - . Zato polako i detaljno umasirajte kreme, kako bi fino sjele na kožu. Predlaže lagane pudere, u tanjem sloju. Pogledajte video, naučite nešto novo i budite lijepe i nasmiješene! 

 

 

1111

 

 

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Osobno pratim Lisu i uživam gledajući njezine videe jer uvijek naučim nešto novo. Svima koji je još ne prate preporučujem da ju obavezno počnu pratiti!

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Obožavam Lisu! Pratim je već skoro godinu dana i oduševljena sam njezinim talentom i osobnošću, žena je stvarno legendarna!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location