Username *
Password *
Remember Me

Ako ste ikad razmišljali o laserskoj korekciji vida, sada je idealan trenutak da to i učinite - Optical Express nudi izvanredne cijene već od 4.500 kuna po oku. Ljeto je stiglo, i većina je napravila planove za godišnji odmor. Neovisno o tome da li ćete se sunčati na Hvaru ili surfati na Bolu, ili možda skoknuti u planine, svakako  želite da je vaš vid u odličnoj formi.

 

111

 

I dok ćete imati jednu brigu manje dok se pripremate za put ili povratak kući, imat ćete i manje brige za vrijeme godišnjeg odmora. Najveću će razliku osjetiti oni koji aktivno provode odmor. Kada se riješite dioptrije više nećete trebati paziti da vam ne ispadne leća dok igrate odbojku na pijesku ili jedrite blizu vašeg omiljenog otoka. Samo se sjetite koliko puta ste poželjeli zaroniti i vidjeti sve kristalno čisto, koliko puta ste na plaži tražili naočale ispod ručnika ili sjeli na njih i koliko puta ste sami sebi rekli: “Ovo je zadnje ljeto da imam naočale na plaži!” Kupanje, vožnja bicikla, surfanje pa i bungee jumping – sve ove aktivnosti mogu biti jednostavnije, ugodnije, s manje rizika od slomljenih naočala i izgubljenih leća.

 

2222


Lasersko skidanje dioptrije trajno je rješenje, tako da nikada više nećete trebati voditi brigu oko naočala, leća ili tekućina za leće. Tehnologija za lasersku korekciju vida je danas vrlo sofisticirana i smatra se izuzetno sigurnom. Zahvat je bezbolan, a period oporavka kod najpopularnije LASIK metode je tek jedan do dva dana, tako da su male ili gotovo nikakve šanse da ćete morati mijenjati plan vašeg godišnjeg odmora.

 

3333


Zato su u Optical Expressu promijenili cijene zahvata laserske korekcije vida u periodu od 01.07. do 31.08. 2013., tako da cijene počinju već od 4.500 kn po oku uz mogućnosti plaćanja na rate. Možete se riješiti dioptrije već za manje od 200 kn mjesečno! Odluka je na vama. Za više informacija možete nazvati na broj telefona 01 48 60 644 ili kliknuti na  www.opticalexpress.hr

Foto: Dune / prshots

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location