Username *
Password *
Remember Me

Ljeto stiže, barem tako kaže kalendar, pa ćemo uskoro uživati i u kombiniranju tih slatkih kratkih hlača, koje su u vrućim danima jedan od najpopularnijih odjevnih predmeta. No, kako ih nositi? Ako vam trebaju neke praktične, nosive ideje i to za grad, a ne samo za more, na pravom ste mjestu. Jučer održana revija u Bolu na Braču u sklopu Perwoll Fashion.hr-a ponudila je, među ostalom, i zanimljiva rješenja koja uključuju vruće hlačice, a sve kreacije s fotografija možete naći u multibrand dućanima XYZ, koji drže kvalitetne modne marke poput Armani, Moschino, Valentino, Burberry i slične.

IMG 8075


Kao prvo, navy stil i kratke hlače vole se već godinama, pa ako odaberete prugaste ili crvene, lako ćete ih začiniti nekim bijelim komadima i zlatnim nakitom – ultimativna casual & glamurozna formula. Uz ovaj kroj hlača možete nositi košulje, sakoe i jakne – svi krojevi podržavaju ih u potpunosti, te uvijek odaju jedan ležerniji moment. Ako su vam dosadile vaše duge traperice, skratite ih i pustite da konci vise, te uz njih ponesite neku razvučenu končanu vestu. A super detalj? Lepršava marama šarenog motiva...

Volite šareno? Ovdje se možete kreativno izraziti i u jednoj kombinaciji nositi pruge, cvjetne uzorke, točke… Naime, male površine podnose šareno bolje nego velike, pa je stoga logično da je modna igra ovdje u punom jeku. Ako želite vizualno dulje noge svakako ponesite štikle, no vruće će hlačice lijepo izgledati i uz balerinke, špagerice, tenisice ili čak starke. Casual stil voli opuštenu frizuru, kao što su lagani valovi ili ležeran rep. Marama je ljetni hit, pa je možete staviti oko repa, ili je koristiti umjesto remena i svezati u divnu mašnu. 

IMG 7947IMG 7967IMG 7992IMG 7995IMG 8021

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location