Username *
Password *
Remember Me

Bijela je ljeti i tijekom proljeća apsolutni trend, ne samo zato što odaje dojam lakoće nošenja, već je ujedno simbol visokih temperatura i dio je navy stila. Također, dio je kulture vjenčanja, no u zadnje vrijeme, za šetnju do oltara sve su popularnije laganije haljine koje, čak i uz mnogo čipke, možemo nositi i za "običnije" ljetne momente. Ovakve kreacije uglavnom se baziraju na svili, satenu i čipki, prate liniju tijela, te su stilski vrlo zahvalne. Naime, "sirena look" uljepšat će svaku figuru, dok će transparentni dijelovi naglasiti nježnu ženstvenost.

op


Ovakve kreacije savršeno će izgledati čak i uz neke ukrašene japanke, pa visoke potpetice možete i zaobići. Čak i prigode poput vjenčanja ponekad ne zahtijevaju ultra ukrašenost, jer ako je lokacija primjerice plaža, svakako treba prilagoditi i odabir obuće. Nadalje, uz ovakve haljine najbolje će odgovarati minimalistički make-up. Romantične kreacije najljepše će izgledati upravo u društvu ružičastih i drugih pastelnih nijansi na licu. U posljednje vrijeme popularne su i tijare, a pod utjecajem filmskog hita Veliki Gatsby, na listi poželjnih našli su se i razni drugi ukrasi za kosu. Bez boje, visokog sjaja. Sve to primjenjivo je i u običnim prigodama, pa čak i uz dugu nisku bisera. Važno je samo outfit prilagoditi situaciji. Na fotografijama se nalaze kreacije iz kolekcije "White Magick" australske modne kuće Lover. Model: Caitlin Lomax.


white-magick-loverd2white-magick-loverd3-799x1200white-magick-loverd4white-magick-loverd5white-magick-loverd6white-magick-loverd7-798x1200white-magick-loverd8-798x1200white-magick-loverd9white-magick-loverd10

Komentari (1)

  1. amarie66679

Predivne haljine!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.