Username *
Password *
Remember Me

Mekani valovi ili raskošna pletenica poput krune? Koji je vaš izbor? Ili možda radije nosite "riblju kost" na jednu stranu... Donosimo vam jednostavan vodič kako kod kuće složiti najelegantnije ljetne frizure koje, kako ističe Sally Brooks, Niveina stilistica kose, naglašavaju nježnost i ženstvenost, te ne odaju dojam uštogljene salonske kose, već ljetne lakoće i lepršavosti. A to se upravo i traži ovih dana...


Raskuštrana riblja kost
4


Ova pletenica zapravo je vrlo praktična za slaganje jer ne zahtijeva mnogo stručnosti, te je idealna za svaki tip kose. Da biste je napravili dužina kose mora biti barem do ramena, a na kraj možete staviti sasvim tanku, gotovo nevidljivu gumicu, a za večer ukras u obliku cvijeta.

4a4b4c4d4e4f

 

Mega senzualni valovi

3
Fantastični i raskošni valovi san su većine žena koje pomno njeguju svoju dugu kosu. Kako biste to postigli, pratite fotografije i shvatit ćete da niste daleko od sna! Sve što vam treba je uvijač, svježe oprana kosa i desetak minuta vremena kako biste uvili nekoliko debljih pramenova.

3a3b3c3d3e

 

Elegantna etno kruna
1
Fantastična pletenica na vrhu glave ultimativni je frizerski etno trend koji nije tako kompliciran kao što se čini. Samo pratite fotografije na kojima iskusna stilistica kose Sally Brooks slaže pramen po pramen. Radi se, pojednostavljeno, o pletenicama koje zamotate oko glave. Na kraju ih možete ukrasiti blještavim ukosnicama, ako želite glamurozan stil, ili ih za dnevnu varijantu nadopunite slatkim naušnicama u obliku ringova ili sitnim biserima.  

1a1b1c1d1e1f1g1h

 

Skriveni pogled 

5
Želite doživjeti večer prave zavodnice? Frizura koja zaklanja pogled idealna je ako želite izgledati senzualno, a ujedno vrlo fino i ženstveno. Odgovara kosi koja je malo valovita, ili onoj koja je više-manje poslušna. Samo pet koraka bit će dovoljno da si sami složite ovu super slatku i stylish frizuru idealnu za duge ljetne noći!

5a5b5c5d5h5k

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Volim pletenice ali mi ove uz čelo katastrofa stoje možda kad bi mi netko drugi ih napravio

 
This comment was minimized by the moderator on the site

pletenica je odlična.još kad bi je znala i napraviti,bilo bi super

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location