Username *
Password *
Remember Me

Stiglo nam je lijepo vrijeme, a s njime i ta nježna klima koja je iz ormara izvukla jakne, jaknice, sakoe i njihove slatke stilske hibride. Da, pravo je vrijeme za te neobavezne, no ipak moćne krojeve koji su savršeno praktični u toplijim mjesecima. Upravo su one nove zvijezde naše garderobe, pa su se za ovu sezonu propisno i istaknule – rokerske jakne su dobile metalik sjaj, sakoi imaju šljokice, a bomber jakne dolaze u cvjetnim motivima. Spoj stilova i eklekticizam jako vole ove krojeve – jakna je početna točka oko koje se širi aura kreativnosti.

op

 Penneys / UK

Na prvo mjesto gornjih komada progurao se i sako, taj fini kroj koji danas nosimo uz štikle i starke. Može biti retro, uz finu košulju s mašnom, ili hipster, uz majicu s natpisom i Startas tenisice. Često ih nosimo otvorene, kopčanje im služi ponekad kao ukras, a ovratnik ima svoju dinamiku koja može biti u više varijanti. No, zakopčane jakne, naročito one rokerskog stila, lijepo naglašavaju struk i čine siluetu užom, dok zatvoreni sako s podignutim ovratnikom može u kombinaciji naglasiti fini minimalistički stil. Ove sezone na popis najtraženijih stigle su i mekane jakne šarenih etno motiva, koje se lako daju kombinirati s malom crnom haljinom, ali i trapericama i šlampavim hipi maramama. Njihova je paleta stilskih uloga vrlo velika: iako su dosta ukrašene i šarene, moguće je stilizirati ih tako da glume eleganciju i jednostavnost. Naravno, ako uz njih nosite nešto jednobojno, bez mnogo nakita, u društvu uredne, zalizane kose.

U galeriji se nalazi 14 fotografija na kojima možete vidjeti kako se jakne i sakoi dobro provode – i danju i noću. Inspirirajte se i uvijek se sjetite rečenice Vivienne Westwood – moda je igra i ima smisla za humor. Nemojte je shvatiti preozbiljno! - . Moda je, na kraju krajeva, film u kojem vi potpisujete režiju, a glumci se nalaze u vašem ormaru.

Foto: prshots

monsoon 612 cr
Monsoon

monsoon 6014
Monsoon

monsoon 6480
Monsoon

penneys 7
Penneys / UK

penneys 8cr
Penneys / UK

penneys 818
Penneys / UK

primarkuk 89 cr
Primark / UK

stevemadden 121 cr
Steve Madden

stevemadden 1293 cr
Steve Madden

stevemadden 1293 cr 2
Steve Madden

stevemadden 12142
Steve Madden

warehouse 627 cr
Warehouse / UK

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location