Username *
Password *
Remember Me

Iako je samo jedan pogled na prognozu dovoljan da shvatimo da će nas snijeg zametati još neko vrijeme (nadamo se kratko!), to nas ne sprječava da vam predložimo koje ćete modne elemente uskoro smatrati nezaobilaznima… proljeće će nas jednog dana samo iznenaditi, kako to već obično ide, pa je vrijeme da krenemo razmišljati i u tom smjeru, a uostalom, to nam je i razlog više da vas razveselimo još nekim lijepim fotografijama koje se kriju u našoj bogatoj arhivi.

op
Accessorize

Naravno, tu su ključni odjevni komadi, zatim modni dodaci koje sunce najbolje prepoznaje, ali i nijanse koje svaku kombinaciju pretvaraju u posebnu.

Šareni nakit
Kako su topli dani sve bliži, tako i naše kutijice s nakitom postaju centralno mjesto kreativnih zbivanja, naročito kad je riječ o mijenjanju stilova koji nam se na dnevnoj bazi motaju po glavi. Naime, čim zafrknete rukave, ristove valja ukrasiti nečim atraktivnim, naušnice neka budu veće, a ogrlice, kad otkopčamo ovratnike, naprosto moraju sjajiti. Modna igra na ovom području nalazi puni smisao.

accessorize 614 cr
Accessorize

Sako
Ovih dana krije se ispod jakne, no uskoro sako će dobiti mjesto koje zaslužuje. Posljednjih godina ta se jaknica pretvorila u pravu kraljicu garderobe, pa sada više nije rezervirana samo za posebne trenutke, već svaki trenutak čini posebnim! Naime, sako se nosi uz sve – pa i uz tenisice, kad dobiva casual dimenziju.

Trench-coat
Taj legendarni kaputić zabljesnut će i ove sezone, praktičan je u svim stilovima i varijantama. Ako već nemate, nabavite si jedan bež ili crni, a trench u boji osvježit će vašu garderobu na najljepši mogući način… Pošto zastupa klasičan britanski stil, ovaj je model idealan za nadogradnju uz pomoć raznih marama, komada nakita, a na njega možete nositi sve – od kožnih hlača do lakiranih mokasina.

eucalyptus 14204
Eucalyptus

Bijela boja
Vječna ljetna inspiracija i vječna proljetna tema svih mogućih sezona, kolekcija, stilova, trendova… Ta bijela kraljica nije samo lijepa, već je i korisna, u njoj se ne „kuhamo“, a i djelujemo baš nekako „fresh“. Duga bijela košulja savršen je klasik. Trebalo bi, savjetuju brojni dizajneri, u ormaru uvijek imati jednu čistu, speglanu, kako bi spasila svaku modnu krizu…

Šilterica
Malo krupnijih dimenzija, kape sa šiltom ove sezone dobivaju novo, ukrašeno lice i guraju se u prvi plan. Na jedan takav modni dodatak možete računati u onim trenucima kad ne znate što biste s kosom ili se jednostavno želite malo sakriti. Iako je sportskog predznaka, probajte je kombinirati sa sakoom ili trench kaputićem, vidjet ćete da se na taj način modni horizonti šire i šire… A moda postaje još zabavnija.

penneys 5
Penneys

Slojevito
Sve ih je manje, no i u proljeće oni su tu. Dnevne promjene od nas iziskuju razne modne napore kako bismo zadovoljili eventualne turbulencije u temperaturama, a tu su i proljetne kiše koje nas znaju iznenaditi. No, kako ne bismo bili nepripremljeni, kombinacija obične majice, koja najednom dobiva novu ulogu, zatim prsluk, vesta, tunika i lagana jakna, najednom postaju najbolje prijateljice koje svakodnevno zajedno izlaze van i jako se dobro druže.

Niske cipelice
U ovoj veseloj grupi cipela su mokasine, cipele na vezanje, balerinke, starke... udobne & ravne, idealno su rješenje za proljetne dileme, dok je još prehladno za ljetne sandale ili japanke. Klasične su, pa neće smetati ostalim stilskim egzibicijama koje vam se u trenutku slaganja kombinacije pričine simpatičnima.

houseoffraser 63700 cr
House of Fraser

Tunika
Odlična stvar kad nam trebaju i dužina i ljepota. A možete nositi i haljinu na hlače. Svi ti malo duži krojevi postaju jako zanimljivi u vrijeme dolaska toplih dana jer su praktične iz više razloga: možemo ih kombinirati s tajicama, trapericama, balerinkama, ali i kaputima i sakoima svih širina i boja.

Odijelo
Dvodjelno ili trodjelno. Izvrsne su obje opcije. Štoviše, možete uz njih nositi majice ili košulje, maramu ili kravatu, ovisno koliko želite naglasiti masculine notu u svom modnom izričaju. Možete ih nositi bez kaputa, naravno, kad malo zatopli, te kombinirati uz štikle, ili pak dandy lakirane cipele muškog kroja.

Foto: prshots

hobbs 148
Hobbs

accessorize 6 cr
Accessorize
accessorize 68 cr

apricot 1218
Apricot

asos 756
Asos

bettybarclay 68597
Betty Barclay

hobbs 141
Hobbs

hobbs 517
Hobbs

hobbs 1461951855515324
Hobbs

houseoffraser 6313 cr
House of Fraser

houseoffraser 63700 cr
House of Fraser

matalan 16
Matalan

matalan 19
Matalan

office 17
Office

office 1317
Office

primarkuk 839
Primark

 


Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location