Username *
Password *
Remember Me

Kroz ženstvene trendove posljednjih se godina haljina, bila ona crna, bijela ili crvena, vratila na modni pijedestal kao apsolutna kraljica trendova, naročito kad se sjetimo dekada koje su iznimno popularne – 50-e, 60-e, 80-e...

op
Juicy Couture

Iako su u to vrijeme žene već naveliko nosile hlače, to doba ipak su obilježile romantične suknje i haljine: strukirane kreacije cvjetnog ili bez uzorka, lepršave tkanine koje samo u A-kroju mogu istaknuti svoju fluidnost i elementi koje vežemo isključivo uz retro simbole elegancije i sofisticiranosti.

Okretanjem dizajnera prema retro trendovima, haljina se sama nametnula kao posebna ikona, kao kroj koji ćemo veličati, nositi i prilagođavati ga svojem stilu s lakoćom i velikom kreativnošću. Ona je naša super kulisa!

Donosimo vam galeriju preslatkih haljina i najbolje savjete – kako nositi vašu omiljenu malu haljinu u bilo kojoj boji.

warehouse 60 cr
Warehouse

1
Haljina i kratki sako, bolero ili vunena vesta jako si pašu. Obično naglašavaju eleganciju onog drugog, no to ne znači da ostatak styling mora biti "fin". Punkerske frizure sa sidecut-om, marte ili starke podići će ovu kombinaciju na neki drugi nivo.

2
Haljina koja naglašava struk jako je zahvalna varijanta. Naime, isticanjem struka dat ćete figuri na dinamici, što je ponekad mnogo bolja opcija od opuštene haljine koja ništa ne otkriva. Figura pješčanog sata i haljina kao oblik idealan su način za isticanje ljepote.

3
Mala crna haljina idealan je komad u garderobi, to znaju i ptice na grani, no mala haljina sa uzorkom zna biti "opasna". Naime, u modi će ovo proljeće i ljeto biti razni mega-uzorci, koji vizualno mogu uistinu promijeniti figuru. Zato pripazite s velikim kockama na tkanini, radije odaberite uspravne pruge i iskoristite moć printa, okrenite trendove u svoju korist.

4
Haljine bez rukava znaju vizualno proširiti ramena i ponekad ih previše istaknuti, ojačati. Naime, moderne su razne haljine s povišenim ramenima koje znaju dati nepopularni efekt. Idealan odabir su haljine s poludugim rukavima i čipkastim detaljima koji "razbijaju" jednoličnost površine.

5
Na haljini su najvažniji rub, odnosno do kuda vam je, i dekolte, odnosno gdje ona počinje. Otvoreni dekolte ukrasite ogrlicama, a cipele odaberite ovisno o dužini haljine. Naime, naravno da štikle najbolje izduže nogu. No, niske cipele bolje će izgledati ako rub dolazi do koljena ili iznad, dok štikle nosite u svim varijantama. Tunika-haljina voli hipi styling, puno ogrlica i prsluk, dok retro haljina najbolje izgleda ako struk ukrasite remenom s mašnom.

hobbs 10
Hobbs / prshots

hobbs 15
Hobbs / prshots

very 677
Very / prshots

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location