Username *
Password *
Remember Me

Roba ispada iz ormara, a mi nemamo što obući. - Ovo neću jer mi je prekratko, ovo predugo, ovo previše, ovo premalo. Ovo presvijetlo, ovo pretamno. Ovo…- Da, svima nam se to događa, hit me baby one more time!

Naravno da fizički imamo i previše robe, ali ne i psihički. Ponekad, kad nam je um u posebnom stanju, a razum kao da je otišao na godišnji, čini nam se da je ormar prazan. Što učiniti? Očito je da u takvim trenucima nismo spremni na kompromise, ne želimo se previše izlagati, želimo nekako stilski mirovati i minimizirati se što je više moguće.

I zato se tada priklonite klasicima: traperice, tamna tunika, omiljene čizme. Bezbojno sjajilo, maskara. Baloner, crna vesta ili dolčevita. Sivi šal. Crne štikle. Štreberski. Stara dobra košulja koja uvijek, ali uvijek spašava stvar. Ili haljina uz koju vas vežu lijepe uspomene.

U takvim trenucima očito nismo previše kreativni ni inspirativni pa je najbolje igrati na sigurnu kartu. Uz crnu nije loše nabaciti koji detalj u jarkoj boji – da skrene pažnju i začini look. I svakako prosurfajte rubrikom trend&glow, dobit ćete ideju. Inspirirajte se. Ili ne. U tom slučaju - back to black!

Foto: Tooklookbook, prshots

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location