Username *
Password *
Remember Me

Restoran na kotačima s klopom slavnog kuhara Marina Medaka privuklo je dosta ekipe, na Zrinjevac proteklog vikenda. U prvom planu bile su stylish kombinacije u znaku ležernog stila te je škvadra odjenula cool kombinacije dokazujući da su svi jedva čekali da izađu, srede se i malo zabave.

Ali Mirza Mulabegovic

Marin Medak osmislio je menu koji se sjajno slaže s okusima Staropramen piva. Za ljubitelje mesa, tu je pooled pork bogat okusima u savršeno pečenom brioche pecivu.

U ponudi je i tortilla wrap sa sporo pečenom vučenom janjetinom i dodacima koji odlično ističu raskoš ovog jela, a tu je i juneći shish s limunskom travom i cous sous salatom.

Svako od ovih jela, chef Medak pomno je odabrao i uvrstio u ponudu Staropramen Food Trucka koji je otvoren do 28. lipnja.

Foto: Matej Grgić

Ali Mirza MulabegovicAli Mirza MulabegovicAli Mirza MulabegovicAli Mirza MulabegovicAli Mirza MulabegovicAli Mirza MulabegovicAli Mirza MulabegovicAli Mirza MulabegovicAli Mirza MulabegovicAli Mirza MulabegovicAli Mirza MulabegovicAli Mirza MulabegovicAli Mirza MulabegovicAli Mirza Mulabegovic