Username *
Password *
Remember Me

Fitness trener Fit Medo i model Fani Čapalija demonstrirali su kako vježbati na jednostavan način, bilo gdje te pritom pokrenuti sve mišiće tijela i upregnuti čitavu muskulaturu.  

FaniFitMedo1

1. Sklekovi su idealna vježba pomoću koje samo jednim pokretom aktiviramo sve mišiće gornjeg dijela tijela, izrsni su za oblikovanje prsa, tricepsa, ramena i leđa, a možemo ih izvoditi bilo gdje.

FaniFitMedo1

2. Iskorak je izvrsna vježba za jačanje i izgradnju mišića nogu i stražnjice: mišića natkoljenice i glutealne regije. Ova vježba može se izvoditi u više varijacija, ovisno o dostupnosti opreme, ali i mišićnim skupinama na koje želimo staviti naglasak.

FaniFitMedo1

3. Veslanje s gumom - elastična guma je jednostavan rekvizit koji ima niz prednosti, velika mogućnost primjene, sigurno korištenje a zauzima malo prostora. Na fotografiji vježba za leđa: držeći čvrsta leđa, povlačite ruke prema tijelu u visini struka, u krajnjoj poziciji maksimalno se spoje lopatice.

FaniFitMedo1

4. Biceps pregib - stojeći biceps pregib sa šipkom (u ovom slučaju drvom) stimulira dvoglavi nadlaktični mišić, dok sekundarno stimulira podlaktice. Ovo je osnovna vježba za razvoj bicepsa, tijelo je uspravno, bez ljuljanja, a laktovi su u fiksnoj poziciji, uz tijelo.

FaniFitMedo1

5.Box jump (naskok na kutiju ili panj) pliometrijska je vježba koja uključuje skakanje na kutiju ili neku drugu ravnu površinu, povećava snagu i mišićnu izdržljivost nogu.