Username *
Password *
Remember Me

Ovaj izazov ima smisla - ne moramo se odijevati u razne nemoguće outfite niti zamišljati da idemo u neki super provod.

Kažu da bolje pamtimo kako nam se netko obraća, nego što nam kaže. Što mislite, po čemu vas pamte? Možete li se sjetiti kada ste posljednji put bili ljubazni i nježni prema drugima? Lako se prepustiti spirali negativnosti na koje nas podsjećaju sa svih strana, međutim, odluka je na nama. Odabrati nježnost zahtjeva veću hrabrost pa su nježni, a ne grubi ljudi, oni koji imaju snagu mijenjati svijet. Ponekad je potrebno samo malo motivacije.

OdaberiNjeznost poruke 5

U tome nam može pomoći izazov #OdaberiNježnost koji nas od ovoga tjedna potiče da svakoga dana napravimo po jednu nježnu stvar za nekoga drugog. Prvo je izazov tako bio jednostavno zahvaliti nekome na pomoći, jučer je valjalo razveseliti nekoga komplimentom, a danas nekome treba poslati sliku zajedničke uspomene. Tako će svakoga dana, sedam dana, uslijediti nova nježna gesta.

OdaberiNjeznost poruke 5

Da je svima ovih dana potrebno malo više nježnosti dokazuju i neka poznata imena koja su prihvatila izazov, kao što su Matea Frajsberger, Andrea Fabrić, Paula Šik, Mirna Matković, Nika Matić, Jona Tonković i Ivana Panek. Matea je tako zahvalila prijateljima koji su se brinuli o njoj dok je bila u izolaciji, a Mirna je zahvalila prijateljici koja ju podržava u poslovnim idejama. Andrea i Ivana zahvalile su svim svojim pratiteljima koji su im slali poruke podrške tijekom posljednja dva teška mjeseca. Nika je zahvalila mami, a Jona tati što su uvijek uz njih.

Dobro je i za sve nas među podsjetnicima imati dnevnu dozu nježnosti koja nas ne košta ništa, a nekome možda znači puno, kao što kaže jedna od objava na Instagram profilu OdaberiNježnost. Zato prihvatite i vi ovaj sedmodnevni izazov i proširite sada toliko potreban val nježnosti, tako što ćete svakoga dana slijediti prijedlog s ovog Instagram profila. #OdaberiNjeznost, jednostavno je.

 OdaberiNjeznost poruke 5

Screenshot 20200519 131522 com.instagram.android