Username *
Password *
Remember Me

Naravno, čim je Marc Jacobs predstavio kolekciju s naglaskom na glomazna pokrivala za glavu koja plijene pažnju i pokrivaju obrve, modni svijet učinio je sve da ponudi nešto slično, no uvelike nosivo i praktično.

phase eight 99
Phase Eight - sad me vidiš, sad ne!

Inspiracija je tu: ukras za glavu idealan u danima koje zovemo „bad hair day“, kad se želimo sakriti, ili čak posebno istaknuti i pokriti nečim atraktivnim. Šeširi pričaju svoju priču koja traje već stoljećima, taj modni dodatak ima posebno mjesto u svijetu mode. Ponekad je bio ekstreman, ponekad minimalan, ali uvijek vjeran stilu dekade i vremena u kojemu je "živio". Tu energiju zadržao je i danas, lako ćete njime promijeniti stil, oplemeniti cjelokupan izgled, i baš zato treba paziti kako i sa čime ga kombinirate.

accessorize 1
Accessorize - šubara kao najtoplija opcija

On je u centru pažnje, prvi je na listi kad radite vašu dnevnu ili večernju kombinaciju. Radilo se o slavnim francuskim kapicama, retro šeširima velikog oboda ili jednostavnom panama modelu, ovaj detalj uglavnom nam daje na ležernoj eleganciji. Boju šešira kombinirajte ili s modnim dodacima, ako niste sigurni u kombinaciju i ne želite previše eksperimentirati, ili pak s nekim od odjevnih predmeta kojeg trenutno nosite. Kad kupujete šešir situacija je slična kao s kaputom ili cipelama.

accessorize 8
Accessorize - jednobojan model plus puno nakita

Neka bude u vašem stilu. Izgled nam je važan, a on počinje upravo na vrhu! U našoj galeriji možete vidjeti kako on izgleda u čak 40 varijanti. Ima nosivih, ludih, običnih, normalnih, jednobojnih, velikih, malih… Inspirirajte se! Izbor je na vama, no, zapamtite još nešto prije nego krenete u shopping: dimenzija šešira je važna. Ako imate uska ramena, neka vaš model bude također uži, a slična je stvar sa širim ramenima. U tom slučaju lijepo će izgledati model velikog oboda.

apricot
Apricot - boje se nalaze na šeširu i ostalim detaljima!

betty barclay 92
Betty Barclay - retro model kao iz sedamdesetih voli smeđe nijanse

plumo 52
Plumo - pletena traka odlično grije!

 

Foto: prshots, tooklookbook

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location