Username *
Password *
Remember Me

Poseban ukrasni papir čije su božićne motive nacrtala djeca iz Dječjeg vrtića Kapljica u Bistri, a koji je bio dostupan za kupnju u Douglas parfumerijama po simboličnoj cijeni od 5 kuna, uljepšao je brojne poklone ispod bora ovog Božića.
Od 3.469 prodanih komada tog ukrasnog papira prikupljeno je 17.345 kuna u humanitarnoj akciji Douglas parfumerija za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

Douglas poklon na Zrinjevcu PHOTO CREDIT Marko Gregurić

Uz brojne građane koji su se odazvali akciji kupnjom papira, svoj doprinos su dale i Douglas parfumerije koje su donirale dodatnih 21.280 kuna kako bi se osigurala kupovina dovoljnog broja aspiratora na komprimirani zrak prijeko potrebnih Specijalnoj bolnici. Adrijana Bokan, izvršna direktorica Douglas parfumerija, uručila je ček s iznosom donacije ravnatelju Specijalne bolnice, Renatu Mittermayeru.

Prema riječima ravnatelja bolnice Renata Mittermayera, u Specijalnoj bolnici trenutno je smješteno 107 korisnika kojima se pruža odgovarajuća medicinska skrb, pri čemu je najmlađi pacijent star svega 3 mjeseca.

 Douglas poklon na Zrinjevcu PHOTO CREDIT Marko Gregurić

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location