Username *
Password *
Remember Me

Krenite s planom, postavite si pitanje – koji je cilj? I odgovorite na njega, ističe majstorica organizacije Lili Pettit za Byrdie. – Kako želite da prostor funkcionira nakon što izbacite sve viškove iz njega? – .

1518192902 shot 01 suffolk cottage

Napravite kutije – smeće, donacija, prodaja, reciklaža, tuđe. Jer, konačno je vrijeme da vratimo onu majicu frendici. – Na zaboravite na kutove, ovdje treba biti detaljan – napominje Pettit.

Kad krenete s nekim prostorom, završite ga, ne ostavljajte za sutra, za nekad, ne radite površno i polovično – nastavlja Pettit. – I nakon pospremanja, odmah odnesite kutije, isti dan. Brdo stvari ima neku svoju „energiju“, treba je se riješiti što prije.

1518192902 shot 01 suffolk cottage

Pripremite se na emocije – nastavlja Pettit. – Jer stvari koje čuvamo vežu nas osjećajima. Pojavljuju se sram, osjećaj gubitka, a onda i strah kad trebamo nešto baciti. No, postavite si pitanje, za svaku stvar, treba li mi to uistinu i nemojte si suditi. Ako se pritom osjećate dobro, ispunjeno, neka stvar ostane. Ako osjećate zagušenost, svojevrsnu težinu, zbunjenost… onda stvar ide. Osluškujte poruke koje tijelo šalje, ono je uvijek u pravu - .

Ako želite popuniti novonastali prazan prostor, radije kupite neku biljku, umjesto još namještaja koji vam vjerojatno ne treba – zaključuje majstorica organizacije.

 1518192902 shot 01 suffolk cottage

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location