Username *
Password *
Remember Me

Glamping je u svijetu postao super hit, a i kod nas se polako otvaraju kampovi koji su puno više od šatora i dvije masline. Sređeni kampovi privukli su i one koji vole konkretan smještaj (plus zanimljive sportske i ostale sadržaje), a opet žele biti u prirodnom ambijentu. Baš po tom receptu, osmišljen je izuzetan glamping kamp s 5 zvjezdica, tik pored Plitvičkih jezera.

KAMP PLITVICE1

Nesvakidašnja ljepota slapova, romantična vožnja brodom po jezeru, inspirativan pogled na guste šume koje ga okružuju... postoji mnoštvo dobrih razloga za posjetiti nacionalni park Plitvička jezera - jedini prirodni lokalitet na Popisu svjetske baštine UNESCO-a u Hrvatskoj.

Kamp se nalazi u neposrednoj blizini nacionalnog parka, od glavnog ulaza ga dijeli tek nekoliko minuta vožnje. Okružen zelenilom, svježim zrakom, umirujućim zvukovima i mirisima prirode, svojim gostima prije svega nudi mirnu oazu daleko od gradske gužve. Oazu u kojoj će u moderno uređenom okruženju, uz vrhunsku uslugu i ljubazno osoblje pronaći odmor kakav im je potreban, bilo da je to opuštanje u bazenu, zabava s mališanima, sportske aktivnosti na svježem zraku ili vrhunski gastronomski doživljaj.

Kamp, površine 16.000 m², raspolaže sa sedamnaest ekskluzivno uređenih mobilnih kućica s terasom koje su potpuno opremljene za ugodan boravak i nesmetano uživanje u odmoru, trideset parcela za kampiranje površine od 100 do 150 m² i osam kamp mjesta za šatore.

KAMP PLITVICE1

Kamp je otvoren 24 sata dnevno tijekom cijele godine, jer priroda je tamo uvijek čudesna - možeš uvijek uživati, bilo da odabereš snježnu idilu s pogledom na zamrznute slapove ili prolejno buđenje prirode. A ljeti - zrak je tamo mnogo friškiji nego na samoj obali... Za mnoge puno bolja opcija! Dodatno rashlađenje od vrućih ljetnih dana pronaći ćeš u bazenu u sklopu kampa, dok će se najmlađi moći dobro zabaviti u dječjem bazenu, na bogato opremljenom igralištu ili u igraonici s brojnim sadržajima.

Svi ljubitelji sportskih aktivnosti pronaći će nešto za sebe jer kamp ima crossfit zonu, košarkaško, odbojkaško, nogometno i badminton igralište.

KAMP PLITVICE1

Naravno, uz aktivno vrijeme provedeno u prirodi naročito je važna raznolika i kvalitetna gastronomska ponuda koju će gosti pronaći u moderno uređenom restoranu u sklopu kampa s velikom ponudom raznovrsnih lokalnih delicija, finih vina i deserata. Svoj boravak u kampu možete začiniti i kulturnim događanjima u večernjim satima koje priređujemo u našem amfiteatru. Kamp Plitvice savršen je odabir za opuštanje u prirodnim ljepotama ličkog kraja, no uz raznovrsnu ponudu aktivnosti i usluga te luksuzno moderno uređenje, on je mnogo više od toga - objavio je Kamp. 

www.campingplitvice.hr

KAMP PLITVICE1KAMP PLITVICE1KAMP PLITVICE1KAMP PLITVICE1KAMP PLITVICE1KAMP PLITVICE1