TED LELEKAS // svi ste pozvani na Moët & Chandon Grand Day 2019.!

  Ted Lelekas, Moët Hennessy brand ambassador, za centralnu i južnu Europu, jučer je usred sunčanog četvrtka, u dvorani Kaptolovog Boutique kina najavio godišnje događanje koje će se obilježiti diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj.

  - Moët & Chandon Grand Day nastavit će svoju tradiciju s blistavim nizom događaja 22. lipnja diljem svijeta, a ove godine posebna je prigoda i slavlje u svijetu mjehurića. Od jutra pa sve do večeri Moët & Chandon Grand Day proslava koja će 24 sata diljem svijeta slaviti i nazdravljati 150. obljetnicu Moët Impérial, globalne ikone slavlja od 1869. – istaknuo je Ted. Događanje je začinjeno njihovim bubbly kreacijama, a degustacija je donijela i slatke zalogaje, poput sočnih jagoda, koje se miješaju s pravim ljetnim šampanjcem Šampanjac Moët Ice Impérial Rosé.

   02 MIVA

  Ako čitaš Moët bez t, varaš se. - Jer iako se radi o francuskom brendu, T se u Moët & Chandon imenu - čita - napomenuo je Ted čestu pogrešku...


  Upravo je Moët Impérial odigrao neprocjenjivu ulogu u pomaku svjetskog ukusa od slatkih šampanjaca prema brut šampanjcima.

  Osvajao je nove svjetove, kreirao nezaboravnost i pojavio se na više fotografija uz mnoge slavne i utjecajne osobe. I zaista, na životu kakav je živio Moët Impérial pozavidjeli bi mnogi bonvivani, boemi i mondeni zanesenjaci.

  02 MIVA

  Cilj kompanije je od samih početaka, polovicom 19. stoljeća, bio - svaki sretan trenutak treba obilježiti šampanjac! Slažemo se.

  02 MIVA

  Ukoliko ćete se zateći na Malom Lošinju, svakako obiđite Borik Meditteranean Bar gdje te očekuje slavlje Moët & Chandon Grand Day.

  U Rovinju će se slaviti u Valentino Champagne Baru.

  Tulum će 22. lipnja biti i na Kornatima, u konobi Opat, gdje se priprema veliko slavlje i raznolik program te nastup muzičkog benda Soul Fingers. Chef Ante Božikov pripremit će gastro delicije koja će se savršeno sljubiti s ponudom Moët šampanjca.

   02 MIVA02 MIVA02 MIVA02 MIVA02 MIVA02 MIVA02 MIVA02 MIVA