Username *
Password *
Remember Me

- Iako inače redovito vježbam i pazim na prehranu, priznajem da mi je disciplina malo popustila tijekom blagdana. Stoga mi je jedna od novogodišnjih odluka bila što brže se vratiti u formu u čemu mi je znatno pomogla i Gaia, koja ne samo očitava trenutno stanje nego i daje ciljane preporuke prema mom tipu tjelesne građe i općenitom stilu života. Topliji dani se bliže, a na nama je da ih spremno dočekamo - poručila je Superbabe Killah u Farmacijinom Sportskom savjetovalištu u zagrebačkom Arena Centru.

Karla Zelic

Karla Zelić i voditeljica Sportskog savjetovlišta Farmacia - Miljana Pavković, mag. kineziologije, farmaceutski tehničar, savjetnica za prehranu i suplementaciju, savjetnica sportske prehrane, višestruka prvakinja Hrvatske u body buildingu, višestruka viceprvakinja Mediterana u body buildingu, licencirana sutkinja na državnim natjecanjima u body buildingu i fitnessu, dugogodišnja voditeljica fitness centara i osobna trenerica mnogih hrvatskih profesionalnih sportaša i rekreativnih vježbača.


Cjelokupno stanje svog organizma odlučila je provjeriti poznata reperica i trendseterica Karla Zelić, poznatija kao Superbabe Killah, uz pomoć Farmacijinog uređaja za analizu sastava tjelesne mase Gaia. Njegova je primjena i više no jednostavna – ispitanik staje na uređaj, koji u samo nekoliko sekundi očitava parametre koji omogućuju detaljniju analizu rezultata - količinu minerala, proteina, masti i vode, tjelesnu masu bez masti i minerala, biološku starost organizma, bazalni metabolizam te ukupnu potrošnju energije.

 Karla Zelic

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location