Username *
Password *
Remember Me

- Jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu - pijanist Maksim Mrvica - nakon tri godine ponovno će zasvirati u Zagrebu. Nakon rasprodanih prestižnih dvorana u Sydneyu, Seoulu, Pekingu, Shanghaiu i u mnogim drugim gradovima - New Silk Road - 30.ožujka 2019. dolazi i u koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski - objavljeno je povodom najave. 

4T9A7104


Koncert u Zagrebu dio je Maksimove velike svjetske turneje koja sadrži više od 60 koncerata na tri kontinenta, a kojom ujedno predstavlja i svoj novi album istoimenog naziva - New Silk Road.


Domaća će publika tako, 30. ožujka 2019. moći uživati u nastupu ovog osebujnog glazbenika, te premijerno poslušati izvedbe uživo kompozicije iz poznatog baleta Nutcracker, All Of Me John Legenda, Clocks od Coldplaya, Game Of Thrones kao i ostale skladbe s posljednjeg albuma. Uz to Maksim će izvesti i najpoznatije hitove s prethodnih 10 albuma, poput Flight Of The Bumblebee, Exodus, The Godfather, uz pratnju benda s kojim dijeli svjetske pozornice.


Album New Silk Road dostupan je i u Hrvatskoj, u izdanju Croatia Recordsa.
Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.hr i Ulaznice.hr, njihovim prodajnim mjestima, te na blagajni dvorane Lisinski po cijeni od 190, 240, 280 i 300 kn.

 4T9A71044T9A71044T9A7104

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location