Username *
Password *
Remember Me

Pannonian Challenge, osječki festival ekstremnog sporta i lude zabave priveo se kraju uz najveću posjećenost do sada: krema svjetskih sportaša tri je dana vozila skate, inline i BMX te pokazala najbolje trikove, uz izuzetno veliku posjećenost. Najbolji BMX vozač svijeta Daniel Dhers je već postao legenda festivala i osječka publika ga uvijek dočekuje s oduševljenjem.

BMX pobjednici

Od hrvatskih vozača istaknuli su se BMX vozač Marin Ranteš koji je osvojio zlato na prvenstvu hrvatske te srebro na Pannonian Challengeu, Antonio Peković hrvatski vozač skate-a osvojio je srebro dok je inline vozač Tin Hadžiomerspahić, također hrvatski vozač, osvojio treće mjesto. Hrvatska je imala svoje predstavnike na tronu u sve tri discipline.

BMX pobjednici

Pannonian Challenge festival je koji je napravio iznimno puno za lokalnu zajednicu, ove godine kroz četverodnevni festival prošlo je 35.000 posjetitelja. Da se grad saživi s Pannonian Challengeom nam pokazuje i velika posjećenost lokalne zajednice, ali i ulice koje su ispunjene mladima u PC majicama i s festivalskim narukvicama.

Festival ekstremnog sporta pripremio je za posjetitelje i dobru zabavu – koncerte Psihomodo Popa, Urbana & 4, Brkova... Festival Pannonian Challenge sljedeći put slavi jubilarnu 20. godinu.

 

 BMX pobjedniciBMX pobjedniciBMX pobjedniciBMX pobjedniciBMX pobjedniciBMX pobjedniciBMX pobjednici

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location