Monday boost // Yasenka Uro BALANCE - prirodna pomoć za zdravlje mokraćnih puteva

  Uro Balance iz Yasenke tekući je dodatak prehrani s inovativnom kombinacijom ekstrakta brusnice, D-manoze, ptičjeg dvornika i vitamina C, a donosi trenutno olakšanje kod uroloških tegoba. 

  Već prilikom prvih simptoma (učestalo, bolno i otežano mokrenje uz osjećaj peckanja ili žarenja, neugodni osjećaj neispražnjenog mjehura ili čestog nagona na mokrenje s oskudnom količinom urina), potrebno je reagirati kako biste na vrijeme zaustavili upalu. Za trenutno olakšanje preporučujemo Uro Balance iz Yasenke, tekući dodatak prehrani (250 ml) koji sadrži inovativnu kombinaciju ekstrakta brusnice, D-manoze, ptičjeg dvornika i vitamina C.

  FARMACIA - koja mi je najbliža?

  brusnice cr

  Američka brusnica najpoznatija je biljka koja se tradicionalno koristi kad su u pitanju problemi vezani uz infekciju mokraćnog trakta.

  D-manoza djeluje na jednostavan način tako da se čvrsto veže na površinske izdanke bakterije E. coli. Afinitet vezanja bakterije E.coli na D-manozu veći je nego afinitet vezanja na stanice mokraćnog mjehura. Bakterija vezana na D-manozu mokrenjem se izbacuje iz tijela.

  Ptičji dvornik jednogodišnja je zeljasta biljka iz porodice dvornika (Polygonaceae) koja sadrži 1% silicijeve kiseline, 1% flavonoida te sluzne polisaharide koji se u tradicionalne svrhe koriste kao diuretik (potiču izlučivanje tekućine).

  Vitamin C pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

  brusnice cr