BIKE_life // 3 razloga zašto volimo ELEKTRIČNE bicikle

  Bicikli na struju postaju sve popularniji, a u skladu s njima i naše se navike mijenjaju – možemo ih koristiti dulje i bolje, kombinirati vožnju kako nam paše.

  DSCF0166


  1. Električni bajkovi omogućavaju nam da ih pokrećemo pedaliranjem, ali i da ubacimo u višu brzinu koristeći način pokretanja uz pomoć motora koji napaja punjiva baterija. Ovisno o modelu, varira i doseg vožnje, a postoji i nekoliko načina vožnje, ovisno o tome vozite li se gradom, uživate u prirodi ili preferirate sportsku vožnju.


  2. Električni bicikli su ekološka vozila koja čuvaju okoliš, odnosno ne zagađuju ga i uklapaju se u životni stav većine biciklista, ali i motociklista, da je važno biti u skladu s prirodom i ne nanositi štetu okolišu.


  3. Ekološka vozila se isplate i trend su već danas, a pogotovo u budućnosti: Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost pripremio je poticaje za hrvatske građane koji nabavljaju eko vozila, a uskoro će biti raspisan i poziv za pravne osobe pa, uz užitak u vožnji, eko električno vozilo donosi i uštede prilikom kupnje.

   

   DSCF0166

  Nedavno su u zagrebačkom Rakitju predstavljeni Bultaco modeli - električni bicikli Brinco i Albero. Bultaco električni bicikli su fuzija motocikla i bicikla pa ih najbolje opisuje termin moto – bike. S Brincom je rođen novi pionirski koncept tvrtke - električni bicikl, odnosno moto - bike. Ima 100% električni pogon, izravno kontroliranje gasa i mogućnost pedaliranja.